Legjobb kollagén krém sebek, hogy valóban működik a fiatalabb megjelenés

Itt van egy új termék a kollagén krém sebek sok előnye van. Elolvashatja a vélemények az alábbi cikket.

A kollagén, a fehérje, amely biztosítja a bőr a szakítószilárdsága, kulcsszerepet játszik minden fázisában a sebgyógyulást. Ez vonzza sejtek, így a fibroblasztok és keratinociták, hogy a sebet, amely arra ösztönzi debridement, angiogenezis, és reepitelizáció. Ezen kívül, a kollagén biztosít természetes szerkezetet vagy szubsztrát az új szövetek növekedését.

Mintegy kollagén

Kollagén kötszerek serkentik az új szövet növekedésének és ösztönzi a lerakódás és a szervezet az újonnan képződött kollagén rostok és sarjadzó szövet a seb ágyban. Ezek a kötszerek kémiailag kötődnek a mátrix metalloproteináz (MMP-k) megtalálták az extracelluláris folyadékban sebek. Az MMP-k általában megtámadják és lebontják a kollagént, így azt gondoltam, hogy sebkötszerek kollagént tartalmazó adnak az MMP-k alternatív kollagénforrásból, így a szervezet természetes kollagén rendelkezésre áll a normál sebgyógyulás.

Gyógyítja a különböző sebek

A kollagén segít vándorolnak számos sejttípusok, köztük a fibroblasztok és keratinociták a sebet, ami jelentős szerepet játszik fellendítésében szövet növekedése a seb. Ezek a tulajdonságok segíthetnek segíti klinikusok sebtisztításával fertőzött szövetek egy seb, és ösztönzi a természetes növekedést is előfordulnak. A kollagén kötszerek alkalmasak rengeteg seb formája, beleértve a felfekvések, kisebb égések, lábfekélyek, krónikus sebek, és a nagy nyitott darabok.

A rugalmasság és kényelem a betegnek, hogy a kollagén egy go-öltözködés, amikor a sebgyógyulást. Az egyetlen konkrét típusú sebek, amelyek nem kezelhetők a kollagén rostok harmadfokú égések, sérülések, amelyek formáljuk eschars vagy égetett elhalt szövet vagy egy páciens rendelkező allergiás tüneteket a szarvasmarha, madár vagy sertés termékeket.

A kollagén kötszerek

Kollagén kötszerek beleértve Promogran kötszerek, SkinTemp, Nugel, Fibracol öntet, kollagén kötszer, seb gél, Fibracol sebkötöző és Prisma kollagén kötszer. A kollagén kötszerek melyek segítenek közepesen nehéz váladékozó sebek gyógyulását. kollagén kötszerek gyógyulás elősegítése azáltal, hogy a seb nedvesen miközben elnyeli a váladékot. Sokoldalú és abszorbens, kollagén kötszerek lehet vágni, hogy illeszkedjen a seb. Néhány kollagén kötszerek kaphatók kötelek csomagolási mély sebek. A kollagén választék a Johnson and Johnson népszerű Promogran öntettel.

lebecsülik fertőzés

Egy másik előnyös szempont, hogy egy kollagén öltözködés, hogy képes csökkenteni előfordulását sebfertőzés. Kollagén segítségével szabályozhatjuk esetben a bio-teher bekövetkezését, amely lényegében az építmény az baktérium él egy felületet, mielőtt azt sterilizáljuk. A rétegződés között gátat a seb és a környező baktériumok, valamint a termelés terjedésének antimikrobiális szerek a seb körül, a teljes fertőzés veszélye csökken.

bőrirritáció minimalizálása

Kollagén kötszerek jellemzően rendelkeznek a nem tapadó tulajdonságait, így a kötést marad tömöríti, míg érzés laza, kiküszöbölve a öltözködés ragadt a szárított váladék a sérült terület. Azonban fedőkötések lesz szükség, ha a kollagén öntettel. Amikor együtt a jellemzői a tartózkodó puha, valamint a termelő ideális nedves környezetet a sebet, kollagén rostok segítségével alacsonyabb irritációt és kényelmetlenséget. A kollagén kötszerek maradhat jellemzően a sebre körülbelül hét napig. Azt is minimalizált kapcsolási kötszer.

Legjobb kollagén sebek vásárolni

Javasoljuk, hogy vegye XYZSmartCollagen. Ez XYZSmartCollagen lehet vásárolni a hivatalos honlapon. Kattints a linkre, hogy látogasson el a hivatalos honlapján a XYZSmartCollagen. Ez nagyon fontos lesz, hogy vásárolni ezt a terméket a hivatalos honlapon, hogy egy akciós áron, garanciával. 

XYZ Smart Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>