Korrekt psoriasis genitala kräm du kan använda för säker behandling

Vad händer, om psoriasis angriper det viktiga området? Här hittar du sättet att få ordentlig psoriasis genitala grädde. Det kommer att vara säkert för genitala.

Psoriasis är en gemensamma, långsiktiga fjällande hudåkomma som drabbar cirka 2% av befolkningen. Genital psoriasis påverkar den genitala hud, som omfattar blygd, vulva eller penis, hudveck och skinkor. Det påverkar såväl vuxna som barn. Men vad gör om detta psoriasis attackerar ditt underliv? Hur kan det vara? Så snart som möjligt bör du veta hur.

Psoriasis på underlivet

Genital psoriasis drabbar män och kvinnor, barn och vuxna. Hos barn är genital psoriasis vanligast under år 2, när det presenterar som psoriasisartrit servett utbrott. Den vanligaste typen av psoriasis i underlivet regionen är invers psoriasis. Denna typ av psoriasis först visas som släta, torra, röda lesioner. Den saknar oftast den skala som är associerad med plackpsoriasis. Genital psoriasis kan vara svårt att leva med, särskilt när det gäller sex, men behandling kan hjälpa. Få fakta och några genital psoriasis behandling tips.

Hur ser det ut?

i allmänhet, psoriasis ser ut som fläckar av röd hud med tjocka, glänsande fjäll. När det framkallar i underlivet, plåstren kan vara en ljusare röd, men oftast kommer du inte se de klassiska skalorna av psoriasis.

När det sker inom hudveck, färgen kan vara mer av en rödaktig-vit eller röd-grå. Huden kan bli knäckt och öm. Det kan se mycket ut trast, som är en typ av svampinfektion.

Orsaken?

När händer på könsorganen, psoriasis i vulva ofta visas som en jämn, icke-fjällande rodnad. Repa detta område kan orsaka en infektion, skapa torrhet och resultera i förtjockning av huden och ytterligare klåda. Genital psoriasis kan vara en del av en mer generaliserad psoriasis. Psoriasis har multifaktoriell genetiska och miljömässiga orsaker. Dessa är inte helt klarlagda. I underlivet, särskilda faktorer att beakta inkluderar kolonisering av bakterier och jästsvampar (candida Albicans skada huden, orsakar nya plack psoriasis att utveckla (Koebner fenomen)

ibland, när det visas i ljumskarna, är det ofta misstas för en svamp, som jock kliar. När det visas på könsorganen, kan det misstas för en sexuellt överförbar sjukdom.

Bäst att behandla?

Genital psoriasis kan vara svårt och frustrerande att behandla. Dock svarar den allmänt väl på behandling. På grund av känsligheten av huden i underlivet kräver behandling viss särskild hänsyn. Det är viktigt att komma ihåg att svarstider till behandlingar varierar mellan individer.

Nu, vi antar att du använder Revitol Dermasis för att behandla genital psoriasis. Denna kräm är gjord av naturliga ingredienser. Efter testat kliniskt av en hudläkare, garanterar det för att användas ordentligt för att behandla psoriasis på underlivet. Du kan inte rädd eftersom detta är gratis kemiska och hårda ingredienser. Så, Missa aldrig chansen. Får denna Revitol Dermasis bara på sidan som en officiell distributör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>