Igaz kollagén krém laza bőrt legjobb hatékonyság

Úgy érzi, hogy Ön lesz a kor és vesztes bőr fiatalok? Nos, próbáld ki ezt a kollagén krém a laza bőr, hogy működik pontosan.

A bőr a legnagyobb szerv a szervezetben, és úgy viselkedik, mint egy külső pajzs. Védelmet nyújt az időjárás, a környezeti irritáló, a nap sugarai, és így tovább. Ezért nem meglepő, hogy kopás és elhasználódás a bőrén, ahogy öregszünk. Az egyik árulkodó jele az öregedő bőr a rugalmasság elvesztése. Rugalmasság a bőr képességét, hogy nyúlik, majd visszatér a normál állapotba.

A kollagén a bőr

Ébredjen feszesebb bőrt egy arc kollagén krém, ami működik, miközben alszol a kulcsfontosságú öregedés jeleit. Minden évben számtalan kollagén krémek vezetnek be a piacra, és üdvözölték, mint a következő anti-aging áttörést. Sajnos, a legtöbb ilyen kollagén krémek inkább marketing, mint a tudomány. Csak néhány összetevők bizonyítottan reprodukálni kollagén.

Ezen kívül ezek az összetevők van szükség a helyes koncentráció dolgozni. A kollagén a legfontosabb szerkezeti fehérje, amely megtartja a bőr feszes és rugalmas. Veszteség a kollagén hatására a bőr elveszti meghatározása és fiatalos megjelenést. A veszteség kollagén elvesztését eredményezi arc térfogata, ami varjú lába, arcon ráncok és a toka az állon és az állkapocs vonal területeken az arc. Azt is megteremtse a megjelenése a tokája. A kollagén adja a bőr puhaságát, rugalmasságát és megőrzi a bőr szilárd és feszes.

Mi az összefüggés a kollagén és a bőr rugalmasságát?

I. típusú kollagén és III teszi ki mintegy 80% -át a bőrben, amely a legalsó réteg a bőr. Ez képezi a sűrű hálózat az egész bőrben. Együtt, kollagén és elasztin a extracelluláris mátrix, így a bőr rugalmasságát, feszességét, és szerkezete. Mi természetesen elveszíti kollagén, ahogy öregszünk, a bőr kezd sag miatt a bontás kollagén, elasztin, és a zsír. Ennek eredményeként, a bőr vékonyabb és kevésbé rugalmasak, ezáltal megereszkedett bőrt.

A kollagén a bőr elsősorban fibroblasztok termelik. Aged fibroblasztok hajlamosak szintetizálni alacsonyabb kollagén, és egy idős dermiszben mutat változást a kollagén és elasztin termelést. Például, egy fotó-korú dermis tartalmaz dezorganizált kollagénrostok és abnormális elasztin. A dohányzás is megváltoztathatja összetevői a bőrben, és befolyásolja a kollagén szintézist. Aktiválása fibroblasztok eredményezi a megnövekedett kollagén előállítására, és ez az, ahol az előnyök a kollagén kiegészítés hazugság.

Van egy módja annak, hogy ellensúlyozza bontás?

Vannak egész vállalat körül épült serkentő kollagén termelést, illetve fogyasztó kollagén testünk hasznosítani, és a termékek jelennek meg, hogy az eredmények. Ugyanakkor a zsűri valójában ki, hogy ezek a termékek valóban hatékonyak serkentő kollagén.

Mi vásárolni

Nagyon ajánlom, hogy megvásárolja a kollagén krém. A legjobb krém gyógyítani az elveszett bőr az XYZSmartCollagen. Ez XYZSmartCollagen egy megbízható kollagén krém a magas klinikai vizsgálat. Sokan bizonyítják hatékonyságát a krémet. Most meg lehet vásárolni, vagy kap ez XYZSmartCollagen a hivatalos honlapon. Ez azért van, mert a gyártó csak akkor nyújt az eredeti termék a garancia a hivatalos honlapján. 

XYZ Smart Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>