Hvordan velger du den riktige fuktighetskrem for eksem ansiktet?

å velge de beste fuktighetskrem for eksem i ansiktet ikke er bare effektiv en. Være selektiv og smart å velge den riktige fuktighetskrem å helbrede eksem ansiktet.

Våre ansikter er, for de fleste av oss, det siste stedet vi ønsker å ha eksem. Det er vår mest atskillende kroppsdel, som vi vanligvis bruker den mest mengde tid omsorg. Vi preen det vi gi den næring og vi identifiseres av det. Eksem er en svært vanlig hud uorden som forårsaker røde, betent hud kjent som dermatitt. Det er viktig å hindre tørr hud, hvilke kanne anledning din eksem bli verre.

Hvorfor får vi eksem i ansiktet?

Vel, huden i ansiktet er langt mer følsom enn resten av kroppen, og enkelte steder er svært tynn og utsatt for raskere absorpsjon av gift og allergen eksponering. Det er flere mulige utløsere som vi kan spekulere og teste virkningene av eliminering. Disse inkluderer feil fuktighetskrem, avrenning fra sjampo, hår fargestoff og stylingprodukter (spray og andre), feil sminke, allergisk reaksjon på nickel øyenvippe curlers, pinsett, mobiltelefoner og Transporting allergener (duft, såper, nikkel etc.) fra hendene til ansiktet berøring og vi touch våre ansikter opptil 136 ganger per dag!

Hvorfor bruker fuktighetskrem cream

sette opp en god hudpleie rutine, med daglig behandlinger som fuktighetskrem og bading, er avgjørende for å administrere din eksem.

Holder din huden fuktighet intakt er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å kontrollere din eksem. Når huden blir for tørr, kan det bli irritert og forårsake din eksem å flamme. Hvis du har hånd eksem suge hendene i vann, deretter Følg med et program av reseptbelagte medisiner (Hvis du bruker en) og fuktighetskrem. Om natten, bruk fuktighetskrem og bruk bomullshansker over hendene mens du sover.

Beste fuktighetskrem krem bør du ta

når du skal velge den riktige fuktighetskrem, sikre at alle ingrediensene er trygt å bruke på ansiktet ditt. Her, anbefaler vi deg Revitol eksem fuktighetskrem. Denne typen terapi fuktighetskrem kan fukte og helbrede eksem ansiktet uten å bekymre deg for bivirkninger. Denne kremen har blitt testet av en hudlege med naturlige ingredienser.

Vel, denne daglige fuktighetskrem må være en viktig del av din hudpleie rutine, om du prøver å forhindre en kløende utslett eller berolige en eksem utslett blusse opp. Velge den beste fuktighetskrem kremen for eksem er imidlertid like viktig som bruker den. Derfor, vi tilbyr Revitol eksem som best fuktighetskrem du kan velge. Sjekk produktet her.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>