Hvordan velge riktig anti rynke krem for huden din?

Finne anti rynke krem i markedet er så lett. Men vet du hvilken bedre? Her vil vi lede for å vite den beste kremen for anti rynke.

Vel, som nevnt ovenfor, mange rynke kremer og lotions solgt i kjøpesentrene i drugstores og på Internett løfte å redusere rynker og forhindre eller reversere skader forårsaket av solen. Fungerer de? Det er ofte avhenger av spesifikke ingrediensene og antall hvor lenge du bruke dem.

Vanlige årsaker til rynker

rynke er en sammenleggbar, fin linje, eller et press på huden din og det utvikler vanligvis i områder som er utsatt for sol de f.eks ansiktet, halsen, hender og underarmer. Eksperter er enige om at rynker er et resultat av en kombinasjon av ulike faktorer, i stedet for bare én faktor. Her er de vanligste årsakene som bidrar til dannelsen av rynker og fine linjer på ansiktet.

Normal aldring prosessen som du blir eldre, kollagen produksjonen avtar og huden også mister sin elastisitet dermed fører til sagginess og mer uttalt linjer og sprekker. Annet anledninger er trolig soleksponering, røyking, arv og ansiktsuttrykk.

Er anti-rynke kremer effektive?

Effektiviteten av anti-rynke kremer avhenger delvis av virkestoffet eller ingredienser. Her er noen vanlige ingredienser som kan resultere i noen forbedring i utseendet av rynker. Ingrediensene er som retinol vitamin C, resveratrol, antioksidanter, AHA-syrer, koenzym q10, peptider, te ekstrakter, drue frø ekstra og niacinamide.

En effekt av anti-rynke kremer, avhenger av ingredienser den inneholder også hvor lenge du bruke dem. Det er viktig å huske at anti-rynke kremer er ikke en magisk løsning som vil ta bort din rynker i løpet av timer. Har de brukes regelmessig og to ganger om dagen.

Velge en anti-rynke krem

først er det viktig å vurdere din hudtype. Ulike hudtyper har ulike behov og for å få de beste effektene, produktet bør ha alt må huden.

, Må du velge den med peeling scrubs. Du bør velge en anti-aging skrubb som ville hjelpe å eksfoliere huden og gjøre det ser frisk og revitalisert. Det hjelper å bli kvitt overflødig olje, død hud og hudormer. Anti-aging egenskaper bidra til å holde huden stram og unge.

Tredje er ved å velge en solkrem. En av de største årsakene til aldring er solen. Utsette huden din til søndag over tid kan gjøre det ser eldre; Derfor Velg en solkrem med en Solfaktor 15 eller høyere. Du kan også velge en fuktighetskrem med solkrem.

Deretter kan du med hud kremer. Tørr hud er et vanlig tegn på aldring og gjør huden ser kjedelig og dehydrert. Kremer bidra til å holde huden fuktig, frisk og hydrert. Du kan velge ulike typer kremer som dag fuktighetsgivende solkrem, anti-aldring kremer og natt kremer.

Når du er forvirret å velge den beste kremen, vi vil støtte deg å få også supplement. Her er det Hydrolysed kollagen. Dette anbefalte kollagen tillegget ville øke huden din helse. Med denne bruken, kan du kombinere med kollagen krem fra utenfor. Det vil være en utmerket kombinasjon. For å få Hydrolysed kollagen er produktet også enkelt. Du kan få dette i denne nettsiden, som offisielle distributør. Plukke akkurat nå.

Hydrolysed Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>