Hvordan ta komplettere 5HTP dose med beste dosering

Tar 5HTP som et supplement vil ikke bare gi helsen, men også beste livet. Her må du vite nøyaktig 5HTP dosen tar dette tillegget.

ekstra 5HTP doser har brukt til å forbedre humøret, redusere stress, undertrykker appetitten og fremme bedre søvn. 5HTP (5-Hydroxytryptophan eller Oxitriptan) er et naturlig forekommende stoff som serverer mange viktige roller i kroppen. 5HTP er naturlig produsert i leveren fra nedbryting av tryptofan. Dette produktet er tilgjengelig for å ta som et godt supplement. Men hva er nøyaktig dosering du må utføre?

Produktdetaljer og bruker

5HTP er forløperen til serotonin nevrotransmitter noen ganger spioneringen for å være ansvarlig for lykke. 5HTP er en enkel måte å øke hjernen serotonin nivåer ved å omgå hastighetsbegrensning trinnet og brukere høste belønningene eller farene ved økt hjernen serotonin.

Kliniske studier av 5HTP gjennomført i ulike forhold har resultert i begrenset bevis som tyder på en plass i terapi for angst, depresjon, og nevrologiske lidelser der serotonin mangel er en medvirkende faktor. 5HTP kan også være en effektiv appetitt suppressant, men ytterligere kliniske studier trengs.

Dosering

5HTP fungerer som en metabolsk mellomledd i produksjonen av Serotonin og Melatonin fra tryptofan. Noen mennesker ta tryptofan kosttilskudd for humør ekstrautstyr og appetitt undertrykkelse. Men en dose av 5HTP i stedet unngår en metabolsk trinnene og kan derfor være mer direkte. Bruke riktige 5HTP dosering kan bidra til å øke nivåene av nevrotransmittere Serotonin og Melatonin i hjernen.

Siste kliniske studier ikke gir tilstrekkelig dosering retningslinjer. Studier i depresjon har brukt 5HTP 200 til 300 mg/dag gitt i 3 til 4 delt doser å hindre mulig kvalme.

Hvordan ta

en vanlig dose av 5HTP er i området 300-500 mg, tatt enten én gang daglig eller i delt doser. Lavere doser kan også være effektive, men vanligvis da sammen med andre stoffer. For å redusere inntaket av mat, bør 5HTP tas med et måltid øker satiety fra mat inntak (snarere enn å redusere appetitt/sult).

5HTP bør ikke tas med noen nevrologiske stoff som er forskrevet for en antidepressant eller andre kognitive formål med mindre ryddet av en lege. Dette er mest viktig for SSRI behandling, der kombinasjonen med 5HTP er potensielt dødelig.

Hvis du har forstått hvordan ta med visse dosering, nå kan du kjøpe dette tillegget så snart som mulig å vite resultatet. Du kan kjøpe dette opprinnelige tillegget bare på den offisielle nettsiden. Vet du hvordan du finner 5HTP offisielle nettside? Finne bare linken her og du vil få den klarerte offisielle nettsiden til denne 5HTP supplement. Det offisielle nettstedet gir deres beste produkt med høy kvalitet.

 5-HTP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>