Hvordan øke kollagen og elastisitet i kroppen?

Hva vet du om kollagen og huden elastisitet? Her vil vi informere forholdet mellom de to å feilfri hud sunt.

Huden er din kropp ytre skjold. Den beskytter kroppen mot elementene. I tillegg huden fends av solen skadelige stråler og setter med en rekke andre environmental irriterende. Hvis du er over en viss alder, kan du har kikket i speilet og trakk huden tilbake forbi dine kinn. Det minner deg om hva du så ut før huden begynte å synke litt. Hvordan er to relatert til å gjøre en feilfri hud?

Hva er kollagen?

Kollagen er beskyttende fiber som fungerer som connective vev i kroppen. Ifølge George Mateljan Foundation, er den laget av protein. I tillegg inneholder kollagen mye to aminosyrer. Hydroksyprolin og hydroxylysine gi kollagen fleksibilitet og styrke å holde vev og organer sammen. Det vil utvide med vekst og reparere skadede celler.

Hva er hudens elastisitet?

Hudens elastisitet er hudens evne til å strekke og deretter gå tilbake til normal når måtte strekke er borte. Rynker og grå hår er redusert hudens elastisitet et faktum av aldring for folk flest. Tilstanden er kjent som elastosis. Det er spesielt lett å se i deler av kroppen er mest utsatt for solen. Faktisk er elastosis sett mest merkbart i folk tilbringer mesteparten av sin tid utendørs. Det kan føre til en læraktig, værbitt utseende.

Kollagen og elastisitet

sammen, kollagen og elastin holde bindevev fast og hjelper det å holde formen. Som huden mister kollagen, mister elastisitet, og i gjennomsnitt vi mister ca 1% av våre kollagen hvert år etter 20 år! Mer kollagen vi mister, mer fine linjer og rynker vises og det er derfor det er viktig at vi arbeide for å øke vår kollagen nivåer som vi alder.

Som du alder huden din begynner å miste sin elastisitet, produserer mindre kollagen og elastin. Elastin, er som navnet antyder, ansvarlig for å gi huden sin spenst eller elastisitet. Kollagen, derimot, gir huden sin styrke. Østrogen er en faktor i kollagen skapelse, så postmenopausale kvinner vil sannsynligvis merke mer av et tap av elastisitet i huden.

Hvordan å øke kollagen og elastisitet

For bygging av kollagen og elastin, bruke produkter som inneholder antioksidanter. Det vil øke anti-aging agenter og bidra til å opprettholde huden kollagen og elastin nivåer. I tillegg vil det kjempe oksidativt stress. Deretter retinol stimulerer celleproduksjon og hjelper avsløre fastere, ser huden yngre.

Med alder, sollys og frie radikaler eksponering, kollagen i huden mister sin elastisitet. Det vil også gi nye celler til en mye lavere pris. Kremer og kollagen midlertidig kan imidlertid gjenopprette tapt kollagen. I tillegg kan mer naturlige teknikker være å foretrekke.

Det er klart at å gjøre hudens elastisitet øker produksjonen av kollagen må øke. Forbruker kollagen tilskudd kan hjelpe deg å øke kollagen produktiviteten i kroppen. Vi anbefaler derfor Hydrolysed kollagen. Denne Hydrolysed kollagen har også vært påstått å styrke hår, hud, negler samt felles støtte. For å få dette produktet kan du kjøpe på denne nettsiden som det offisielle distributøren. Måten er så lett, og du kan få dette produktet perfekt for din økende kollagen og huden elastisitet.

Hydrolysed Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>