Hvordan klarer du psoriasis og stress for å redusere problemet?

Mange årsaker bli utløsere av psoriasis. En av dem er stress. Men vet du for psoriasis og stress?

Stress og psoriasis synes å gå sammen. Stress kan gjøre psoriasis verre og psoriasis kan gjøre deg stresset. Imidlertid finnes det måter å lindre stress som kan hjelpe psoriasis, også. Stress forbundet med psoriasis kan utløse fremtidige fakkel-ups. Her er hvordan å gjøre stressmestring en verdifull del av din behandlingsplan. Personer med psoriasis vil gjøre alt de kan for å holde deres tilstand under kontroll. Tar medisiner og unngå kjent utløsere inkludert psykologisk stress kan hjelpe deg med å minimere fakkel-ups.

Hva slags stress

Stress er en felles utløse for en psoriasis fakkel. Samtidig, kan en psoriasis fakkel forårsake stress. Psoriasis er uavhengig forbundet med stress-relaterte lidelser, som posttraumatisk stresslidelse. Kvinnen, spesielt synes spesielt sårbare for stress på grunn av psoriasis.

Stress og psoriasis ofte går hånd i hånd. Dessverre, stress er en stor trigger for utbrudd av psoriasis. Det er viktig å forsøke å redusere stress i livet ditt så mye som mulig. Yoga og meditasjon praksis har vist stor suksess i lindrende stress forbundet med mange typer smerte.

Hvorfor er stress en utløser?

Psoriasis er en inflammatorisk hudtilstand. Leger og forskere ennå fullt ut forstår ikke hva som forårsaker problemet, men det er antatt når immunsystemet slår på kroppen, forårsaker hudceller å vokse unormalt og raskt. Fordi stress kan ha innvirkning på immunsystemet, leger har lenge mistenkt et koblingen mellom stress og psoriasis, og nyere forskning støtter teorien.

Hvordan redusere stress for behandling av psoriasis

lange turer og lange bad er også gode måter å lette stress. Få en massasje. En god massasje kan lindre muskelspenninger, lavere belastning, og hjelpe deg å slappe av. Hvis du kan finne en massasjeterapeut som har jobbet med folk som har psoriasis. Deretter har meditasjon blitt beskrevet som en god måte å tømme sinnet, tregere racing tanker og lindre angst. Du kan prøve det selv: I 15 minutter, sitter komfortabelt på gulvet, med øynene lukket eller knapt åpen og fokusere på å puste. Les mer om William Hayden, som kreditter meditasjon med lindre stress, forbedre sin søvn.

, Når du redusere psoriasis som skjer med deg, kan du bruke flere hudkrem produkt. Men sørge for at det er naturlige kremen. Vi tilbyr deg det riktige valget kalt Revitol Dermasis. Denne kremen har vært veldig populært i verden. Du kan bruke denne Revitol Dermasis kremen fordi det er gjort uten noen harde og kjemiske ingredienser. Derfor er det veldig trygt å bruke for din selv sensitiv hud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>