Hvordan får du eksem diagnose og måter å kurere?

Måten å vite sikkert om du har eksem eller ikke er å se en lege. Men varselsignaler vanlige å få eksem diagnose. Her er måten.

Folk har vanligvis første eksem symptomer når de er babyer. Barn og voksne kan imidlertid ha betingelsen. Ingen har akkurat de samme symptomene. Faktisk, kan det være vanskelig å si sikkert om du har eksem. Vil du se en hudlege eller andre legen finne ut. Derfor vil vi vise deg hvordan diagnostisere eksem tidligere.

Definisjon

eksem er en kronisk inflammatorisk hudsykdom som påvirker ca 20% av barn og 3% av voksne. Det er preget av kløe, skrape og eczematous lesjoner (tørr, skalering og klaka områder av huden). Når kronisk kan være forbundet med lichenification (jevning), pigmentary endringer. Det følger en relapsing kurs med bluss varierende frekvens og perioder med remisjon. Eksem kalles også atopisk eksem eller atopisk dermatitt (eksem).

Hvordan den diagnostiseres

den beste måten å diagnostisere eksem er for en lege å få din hele medisinsk og familie historier. Hun kan be om hvis du har astma eller allergiske reaksjoner, som pollen, dyr eller mat. Stoffer har en tendens til å irritere huden, som såper og kosmetikk. Det finnes noen siste ekstra stress. Hvor og når symptomene startet. Enhver behandling du har hatt for andre hudproblemer.

i tillegg diagnostisering av eksem er basert på pasientens sykehistorie og klinisk/fysisk undersøkelse. Funksjoner for å vurdere når du gjør en diagnose oppsummeres i følgende tabeller.

Deretter, når du tror at du har eksem, kan du gå for å se en lege. Vi vil også veilede deg ved å gi spørsmål å spørre legen om eksem.

Hva du skal spørre legen

når du snakker med legen din, få så mye informasjon om din tilstand som mulig. Her er noen spørsmål du

Hva er årsaken til min eksem?

Hva er den beste måten å behandle den?

Trenger jeg resept?

Er det noe nytt som kan fungere godt enn hva jeg har prøvd i siste?

Kan jeg forhindre at et nytt utbrudd av eksem?

Når skal jeg ringe deg om mine symptomer?

Nå, etter å få noen diagnostisere og medisiner fra legen din, kan du begynne å helbrede eksem. Du kan imidlertid også legge hjem behandling ved å bruke slike krem fuktighetsgivende daglig. Her, anbefaler vi Revitol eksem som fuktighetskrem cream. Dette er effektive og trygge for alle hudtyper. Du kan kjøpe produktet på dette nettstedet for å få anbefalt dosering og garanti for originalitet.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>