Hvordan å behandle feromoner som kan brukes hver dag

Hvordan å behandle feromoner som kan brukes daglig.

Ønsker å vite hvordan å behandle prematur ejakulasjon? Det er mange effektive behandlinger som du kan bruke. Lær hva som forårsaker feromoner og hvordan å behandle den.

i de enkleste vilkårene, prematur ejakulasjon forekommer når en mann har ikke kontroll over utløsningen, og som et resultat han og hans partner er ikke seksuelt fornøyd. Prematur ejakulasjon kan forekomme på nesten enhver tid, selv om det er mer sannsynlig til å skje når du er i samspill med en ny partner. Det er en av de vanligste penile plager som du kan lider som en mann, og det vil sannsynligvis påvirke hver eneste mann på et tidspunkt i livet.

Forårsaker for tidlig utløsning

prematur ejakulasjon kan også kobles til Ereksjonsproblemer der angst om å opprettholde ereksjon under samleie kan føre til oppjaget utløsning. Angst om de seksuelle ytelse eller andre problemer kan også bidra til tidlig utløsning.

Biologiske faktorer som kan være involvert i prematur ejakulasjon omfatter hormonelle ubalanser, ubalanse i nivåene av nevrotransmittere eller hjernen kjemikalier og skjoldbrusk problemer. Arv og plager som berører prostate kan også være en årsak til tilstanden. I svært sjeldne tilfeller kan tidlig utløsning være forbundet med skade på nervesystemet og tilbaketrekning fra visse medisiner. Helseproblemer kan også føre en person til å føle stressa under samleiet, og dette kan føre til bevisstløs prematur ejakulasjon. Påkjenningen og stress på grunn av psykiske eller følelsesmessige faktorer kan påvirke seksuell ytelse.

Prematur ejakulasjon behandling

behandling for tidlig utløsning kan inkludere medisinering, psykologisk rådgiving og seksuell therapy. Visse typer antidepressiva brukes til behandling av prematur ejakulasjon. Disse medikamentene kan ha å bli prøvd ut i ulike doser for å finne en som passer deg best. Inntak av antidepressiva fører til forsinket orgasme som en bivirkning. Derfor er disse medikamentene ofte anbefalt for menn som opplever feromoner.

Tobakk, alkohol og illegale rusmidler kan ha en effekt på din utløsning tendenser også. Hvis du tar del i rekreasjonsbruk av narkotika, tobakk eller alkohol, kan kutte arbeide underverk for deg. Mange mennesker faktisk slå sine prematur ejaculationproblemer ved å bli kvitt sine røyke eller drikke vaner, samt ulovlig rusmiddelbruk. Som nevnt tidligere, det fungerer ikke for alle, men du har bare å finne behandling.

i tilfeller hvor feromoner hovedsakelig skyldes relasjonelle konflikter mellom partnerne, riktig kommunikasjon er viktig. Begge partnere bør diskutere sine bekymringer og problemer og bør også være klar til å prøve ulike metoder til å løse problemet. Dette vil bidra til å redusere stress og ytelse angst i stor grad. Det er viktig ikke å plassere skylden og å nærme seg problemet støttende og kjærlig. Par som ikke kan løse sine problemer på egenhånd bør konsultere en lege som kan deretter anbefale terapi.

Hvordan å behandle prematur ejaculation med enkel måte

bedøvende kremer som kan brukes lokalt brukes også. Slike programmer redusere sensasjon i penis, og dette bidrar til å utsette utløsning. De må brukes en kort stund før samleie og er tørkes av etter følelsen har blitt sløvet nok til å utsette utløsning. Men i noen tilfeller seksuell nytelse kan bli redusert på grunn av senket følsomheten. Også, noen studier har vist at kvinnelige partnere kan oppleve redusert følsomhet i genital området selv etter bedøvende løsningen tørkes av.

premature ejaculation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>