Hvilke faktorer gjør psoriasis verre etter noen dager?

Hvordan kan være psoriasis verre? her, kan du lære hva forverrer psoriasis. Gjøre det bedre og være utvinning av psoriasis.

Psoriasis er en autoimmun sykdom som manifesterer seg som en hud uorden. Det påvirker rundt 1 til 3 prosent av amerikanerne. En 2010 studie fant at de som har psoriasis er en mye høyere risiko for depresjon, tanker om selvmord, og angst. Selv om det påvirker huden, begynner psoriasis faktisk immunsystem. Det kommer fra din T-celler, som er en type hvite blodlegemer. Disse cellene er utformet for å beskytte kroppen fra infeksjon og sykdom.

Men i psoriasis, de feilaktig blir aktiv og satt av andre immunreaksjoner som fører til symptomene. Når du har psoriasis, er det viktig å følge råd fra legen din. Likevel, kan du gjøre mye på egen hånd for å kontrollere og forhindrer fakkel-ups. Men vil noen ganger psoriasis bli verre av noen faktorer. Lær dem her.

Komme verre på travle dager

psoriasis-inducing faktorer er stressnivå. Travle dager kan sette stressnivået grensen. Derfor er det ikke overraskende at psoriasis kan bli verre i løpet av denne tiden. For å hindre psoriasis blir verre under din travle dager, kan du vurdere avslapping å motvirke mulighet til å øke stressnivå.

Stress

når du føler at du er på slutten av tau, kroppens signaler din immunceller “slåss eller ta fly.” Betennelse starter opp å angripe fremmede inntrengere eller mopper opp en infeksjon, selv om ingen finnes. Personer med psoriasis har allerede overaktiv immunforsvar, så legger stress til blandingen, og plutselig har du en blusse opp. “Det er et klart sinn-kropp forbindelse.

Overflødig Søn

For mennesker med psoriasis, for mye sol kan stave en større utbrudd. Mens en del Sol kan lindre symptomer i noen, kan solbrenthet nesten helt sikkert føre en blusse opp. Hvis du finner en liten mengde solen faktisk hjelper symptomene, bare husk å holde det til et minimum.

Komme verre når influensa

Psoriasis er nært knyttet til immunsystemet lidelse. Influensa fører vanligvis immun forverring som gjør det enklere for skadelige bakterier å utvikle. Når du har influensa og eksisterende psoriasis på kroppen din, får den flak, og oppblåste huden verre på grunn av inntrenging av skadelige bakterier. Immunsystemet forverring forårsaker også flere psoriasis å vokse. Du må fjerne for å helbrede verre psoriasis forårsaket av influensa, første av influensa. Drikker nok vann, forbruker mer frukt og grønnsaker, og tar passende supplement kan bidra til å helbrede influensa og dermed hindre psoriasis blir verre.

For å forhindre psoriasis verre igjen, du har å se leger. Noen øvelser og kosthold mat er også godt å behandle og forebygge psoriasis. I tillegg må slike visse krem. Her tilbys Revitol Dermasis hjelper deg behandling av psoriasis. Det er trygt nok og naturlige kremen fra urte-sammensetning. Revitol Dermasis her får du bestiller den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>