Hva er forskjellen mellom eczema og psoriasis sykdommer?

Hva er forskjellen mellom eczema og psoriasis? Etter vite forskjellen, vil du vite rett og riktig behandling. Vi vil gå her.

Kanskje du er i en lenestol bosette seg på en liten søndag siesta. Alternativt, du er på vei ut døren for en dag med moro i solen. Uansett, du Stopp og pause, fordi du har en kløe som bare ikke vil forlate deg alene, sammen med flekker av røde på huden din. Hva gir?

Legen må ringe endelige, men psoriasis eller eksem kan være problemet. Begge er hudsykdommer med lignende symptomer, men det finnes måter å fortelle dem fra hverandre.

Tilstand

eksem kalles også atopisk dermatitt og er en kronisk tilstand av huden som utvikler vanligvis i løpet av barndommen. Folk med denne tilstanden vil ha hud som er kløende, sprukket, tørr og rød. Noen ganger vil det også innebære kvise-lignende utbrudd, tykk hud og crusty sår.

Psoriasis er en hudtilstand som innebærer utvikling av skjellete, tørr, itchy og rødt flekker av huden. Plakkpsoriasis er den vanligste, men det er mange ulike former for betingelsen. Plakkpsoriasis får sitt navn fra plaketter, navnet gitt til røde flekker som er litt forhøyet og karakteristisk for betingelsen.

Hvordan det føles

eksem forårsaker en intens kløe. Det kan bli så ille at du skraper nok til å gjøre din hud blø. Hvis du har psoriasis, du også kunne kløende, men det er noe ekstra skjer. Huden kan svi eller brenne. Noen sier det føles som du er blitt bitt av brann maur.

Tidspunktet for skiller

eksem er mest vanlig i spedbarn og små barn. I mange tilfeller blir symptomene mindre alvorlig som barnet blir eldre, og hudens tilstand kan oppstå hos voksne. Mens psoriasis, det kan begynne til enhver tid, men det er vanligst mellom 15 og 30. Det er også uvanlig for psoriasis å begynne senere i livet, mellom 50 og 60.

Hvordan det ser ut

eksem gjør huden din rød og betent. Det kan være skjellete, oser eller kampanjen. Du kan se grove, læraktig oppdateringer som er noen ganger mørke. Det kan også føre til hevelse.

Forskjellen på den tørre huden

ofte eksem inkluderer ekstremt tørr hud oppdateringer som er utrolig skjøre og gjør huden utsatt å bryte. Når disse områdene av eksem skrelle, kan det ofte ligne en callus, blemme eller solbrenthet peeling. Noen psoriasis flekker er ikke tørr eller skjellete; noen ganger store røde flekker vil skje uten noen vekter.

Behandling er forskjellig for psoriasis og eksem

personer som lider av eksem kan bruke aktuelle kremer og lotions til å behandle tørrhet og irritasjon og kaldt komprimerer for å lindre smertefulle kløe. Legen din kan også gi resept en antihistamine eller kortikosteroid.

Leger kan også forskrive aktuell eller muntlig behandlinger for psoriasis å stoppe huden celler fra reproduserbar så raskt. Dette kan omfatte biologiske, lysterapi, aktuelt kortikosteroider, retinoid eller Salisylsyre.

Etter å vite forskjellen mellom psoriasis og eksem, kan du velge den rette medisinen og behandling. Her tilbys visse krem for helbredelse psoriasis. Vi introduserer Revitol Dermasis som den beste kremen å fukte psoriasis. Selv psoriasis er forskjellig fra eksem effekten ligner. Det er en fare for betingelsen. Derfor ta stikker Revitol Dermasis nå på denne siden til å behandle psoriasis så snart som mulig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>