Hva er eksem dermatitt årsaker og typer?

Eksem dermatitis er populært med hudsykdommen. Få informasjon her finne ut symptom, tilstand, ressurstyper og -behandling.

Eksem er et vanlig problem som forårsaker at huden blir betent. Folk også kaller det dermatitt. I tillegg er eksem et begrep for en gruppe av medisinske tilstander som forårsaker at huden blir betent eller irritert. Men kan nå du vite om eksem dermatitt. Hva er akkurat denne dermatitis?

Hva er eksem dermatitt?

Eksem er en hudtilstand forårsaket av betennelse. Atopisk dermatitt er den vanligste av de mange typene eksem. Mens ordet “dermatitt” betyr betennelse i huden, refererer “atopisk” til en allergisk tendenser, som er ofte arvelig.

Disse sykdommene er preget av kløe, rød hud og et utslett. I tilfeller av kort varighet, kan det være små blemmer mens i langsiktig tilfeller huden kan bli tykkere. Området hud involvert kan variere fra små til hele kroppen.

Årsaker og tilstanden til eksem dermatitt

årsaken til dermatitis er ukjent men antas å være en kombinasjon av genetiske og miljømessige faktorer. Den viktigste symptomet dermatitt eller hudbetennelse, er tørr, røde, kløende hud. Avhengig av årsaken, kan eksem blusse opp og forårsake alvorlige symptomer. Imidlertid kan det også bli en kronisk problem med mindre intens symptomer.

Typer eksem dermatitt

bør du vite noen typer eksem dermatitt. Først er kontakteksem. Det er forårsaket av eksponering for en irriterende eller allergisk reaksjon, vanligvis vises som en rød, kløende utslett som er begrenset til området hud utsatt for stoffet.

Deretter atopisk dermatitt er den vanligste formen for eksem. Det påvirker ofte mennesker som også har astma eller høysnue, familiehistorie med eksem. I tillegg feil i huden barriere tillate fuktighet ut og bakterie i.

Nummular dermatitis, personer som har tørr hud eller bor i tørre miljøer, vises som røde, kløende, sirkulære flekker av gråt, skjellete, eller klaka hud.

Seboreisk eksem (“vugge cap” hos spedbarn) er en tilstand som er noen ganger klassifisert som en form for eksem som er nært knyttet til flass. Det forårsaker tørr eller fet peeling hodebunnen, øyenbryn, og ansiktet, og noen ganger bagasjerommet. I nyfødte, fører det til et tykt, gul, crusty hodebunnen utslett kalt vugge cap, som synes å være knyttet til mangel på biotin og er ofte kureres.

For å helbrede alle typer eksem dermatitt, kan du daglig fuktighetskrem cream. Vi foreslår at du bruker Revitol eksem. Det er effektivt å kurere eksem dermatitt betydelig bare på 3 dager. Wow, derfor bør finne opprinnelige Revitol eksem gjøres. Du kan få det opprinnelige produktet bare på dette nettstedet. Hvorfor gjøre? Dette er det offisielle distributøren. Derfor kan vi garantere originalitet.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>