Hva er avgjørende eksem fører til at du unngår nøyaktig

Har du bemerket eksem fører? Hvorfor eksem gjør du føler deg så smertefullt dette? Du trenger å vite årsakene til eksem. Derfor kan du ignorere dem.

Eksem er en betegnelse for en gruppe av medisinske tilstander som forårsaker at huden blir betent eller irritert. Den vanligste typen eksem kalles atopisk eksem eller atopisk eksem. Atopisk refererer til en gruppe av sykdommer med en ofte arvet tendens til utvikle andre allergiske tilstander, som astma og høysnue.

Legene vet ikke nøyaktig hva som forårsaker eksem. Den vanligste typen eksem kalt atopisk dermatitt ligner en allergi. Hudirritasjon, som er ofte sett i barn i stedet for voksne, er imidlertid ikke en allergisk reaksjon. Her viser vi til ferdigutfylte årsaker til eksem.

Irriterende

dagligdagse produkter og selv naturlige stoffer som kan føre til at huden å brenne og kløen eller bli tørre og røde. Dette kan være produkter med på kroppen eller i ditt hjem. De er som hånd og parabolen såpe, vaskemiddel, sjampo, boblebad og kroppsvask, eller overflate rengjøringsmidler og desinfeksjonsmidler. Noen naturlig væsker, som saft fra frisk frukt, grønnsaker eller kjøtt, kan irritere huden du berører dem.

Body immunsystemet til en irriterende

den eksakte årsaken til eksem er ukjent, men det har antatt å være knyttet til en overaktiv respons av kroppens immunsystem til irriterende. Dette svaret forårsaker symptomene på eksem. I tillegg er eksem ofte funnet i familier med en historie av andre allergi eller astma. I tillegg feil i huden barriere kan tillate fuktighet ut og bakterie i.

Direkte kontakt med et allergen

Allergisk eksem oppstår når du kommer i direkte kontakt med et allergen. Tilstanden kjent som en forsinket allergi fordi det utløser en allergisk reaksjon umiddelbart. Symptomer på allergisk eksem kan ikke utvikle i 24-48 timer etter at du har møtt allergenet. I tillegg kan den miljømessige faktorer eller allergener som kaldt og tørt vær, fuktighet, hus støv mites, pet pels, pollen og mold.

Stress

emosjonelt stress er kjent for å være knyttet til eksem, men vi er ikke helt sikker på hvorfor. Noen eksem symptomer bli verre, når de føler stresset. Andre kan bli trykk, bare vite de har eksem, og dette kan gjøre huden blusse opp.

Når de opplever eksem, en ting å gjøre er herding det betydelig. Her anta vi å bruke ekstra behandling. Revitol eksem er en god idé. Denne typen daglig fuktighetskrem kan helbrede eksem bare i 3 dager. Du kan få alle fordelene når denne fuktighetskrem. Få opprinnelige produktet av Revitol eksem på dette nettstedet. Hvorfor gjøre? Vi er det offisielle distributøren. Derfor kan vi garantere originalitet av Revitol eksem.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>