Hur vet du eksem krämen gör huden värre?

Har du någonsin tänkt att eksem kräm gör huden värre? Det är så illa. Detta tillstånd leder dig att noga välja krämen för eksem. Vad är det?

Om du lider av eksem, har du förmodligen försökt varje behandling under solen från att ta havremjöl bad att tillämpa läkare föreskrivna steroid krämer. I en chockerande vändning, har senaste studier funnit att standardbehandling för eksem är förmodligen att göra ditt tillstånd förvärras, inte bättre. Läs mer nedan.

Vad är eksem?

Eksem är en vanlig hudsjukdom som skapar kliande, torra fläckar på huden. I lindriga fall, eksem känns konstant torra utslag, men i extrema fall kan eksem kan vara så allvarliga att de flesta av kroppen är täckt av torr, flagnande, kliande hud.

Många familj läkare rutinmässigt föreskriver en behandling för huden skick eksem som kan göra symtomen värre, enligt en ny undersökning. De föreskriver det som en fuktighetskräm för att bekämpa den torra huden förhållanden såsom eksem.

Vad gör grädde värre eksem?

Vanligen, läkarna föreskriver det som en fuktighetskräm för att bekämpa den torra huden förhållanden såsom eksem. Personer med eksem producerar inte som mycket naturliga olja i huden, så det tenderar att bli torra. Detta innebär att det måste hållas återfuktad eller det kommer att bli över torr och spricka.

Dock krämen innehåller ett tvättmedel, som kallas natriumlaurylsulfat (SLS), vilket kan öka permeabiliteten i hudbarriären och orsaka irritation. Studien fann att när friska frivilliga appliceras krämen till sina underarmar dagligen under en period av fyra veckor, tjockleken på hornlagret minskade med mer än tio procent. Forskarna räknar med att använda denna kräm skulle ha en ännu mer dramatisk effekt på skadad hud som finns i eksem.

Faktiskt, det finns tusentals produkter som säljs för att bota och lindra eksem, men många ingredienser i dessa produkter kan faktiskt förvärra eksem symtom.

i själva verket de flesta av de kurer som ordinerats av din läkare bidrar förmodligen till huden torr, flagnande och kliande. Enligt färska studier av dermatologer reagerar hud med eksem inte på samma sätt att krämer och ingredienser som frisk hud. Vissa produkter som kommer att lugna frisk hud kommer faktiskt göra eksem värre.

Därför, du bör se till att krämen är mycket säker att använda. En av dem som främst rekommenderas är Revitol eksem. Detta är daglig återfuktande kräm med mycket hudläkare test. Kliniskt prövade är denna Revitol eksem kräm betrodd för säker användning. Säkerställa att Revitol eksem du får är den ursprungliga. Därför får denna produkt endast i sidan just nu.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>