Hur öka kollagen och hudens elasticitet i kroppen?

Vad vet du om kollagen och huden elasticitet? Här kommer vi att informera relationen mellan de två att göra felfri hud hälsosamt.

Hud är din kropp yttre sköld. Det skyddar kroppen från elementen. Dessutom, huden fends off solens skadliga strålar och sätter upp med ett antal andra miljömässiga irriterande. Om du är över en viss ålder, kan du ha tittat i spegeln och drog huden tillbaka förbi dina kinder. Det påminner dig om vad du såg ut innan huden började SAG lite. Hur förhåller sig båda till att göra en felfri hud?

Vad är kollagen?

Kollagen är skyddande fiber som fungerar som bindväven i kroppen. Enligt George Mateljan Foundation, är den gjord av protein. Kollagen innehåller dessutom en stor mängd två aminosyror. Hydroxiprolin och hydroxylysine ger kollagen med flexibilitet och styrka att hålla vävnader och organ tillsammans. Det kommer att expandera med tillväxt och reparera skadade celler.

Vad är hudens elasticitet?

Hudens elasticitet är hudens förmåga att sträcka och sedan gå tillbaka till det normala när behovet av att sträcka är borta. Tillsammans med rynkor och grått hår är minskad hudens elasticitet ett faktum på åldrande för de flesta. Tillståndet kallas elastos. Det kan vara särskilt lätt att se i delar av kroppen mest utsatta för solen. I själva verket ses elastos mest märkbart i människor spenderar större delen av sin tid utomhus. Det kan orsaka en läderartade, väderbitna utseende.

Kollagen och elasticitet

tillsammans, kollagen och elastin hålla bindväven fast och hjälper den hålla dess form. Som huden förlorar kollagen, det förlorar elasticitet och, i genomsnitt förlorar vi cirka 1% av vår kollagen varje år efter 20 år! Mer kollagen vi förlora, mer fina linjer och rynkor visas vilket är varför det är viktigt att vi arbetar för att öka våra kollagen nivåer när vi åldras.

Som du ålder, huden börjar förlora sin elasticitet, producera mindre kollagen och elastin. Elastin, är som namnet antyder, ansvariga för att ge din hud dess elasticitetsmoduler eller elasticitet. Kollagen, däremot, ger huden dess styrka. Östrogen är en faktor i kollagen skapelse, så postmenopausala kvinnor kommer troligen att märka mer av en förlust av elasticitet i huden.

Hur man kan öka kollagen och elasticitet

för att bygga kollagen och elastin, använda produkter som innehåller antioxidanter. Det kommer att öka anti-aging agenter och bidra till att upprätthålla hudens kollagen och elastin nivåer. Det dessutom kommer att bekämpa oxidativ stress. Sedan retinol stimulerar cellproduktionen och hjälper avslöja fastare, ser huden yngre.

Ålder, solljus och fri radikal exponering, kollagen i huden förlorar sin elasticitet. Det kommer också producera nya celler till ett mycket lägre pris. Krämer och kollagen injektioner tillfälligt kan emellertid återställa förlorad kollagen. Dessutom kan mer naturliga tekniker vara att föredra.

Det är tydligt att göra din hud elasticitet öka, produktionen av kollagen måste öka. Konsumera tillägget kollagen kan hjälpa dig att öka produktiviteten kollagen i kroppen. Därför rekommenderar vi hydrolyserat kollagen. Detta hydrolyserat kollagen har också varit påstods stärker hår, hud och naglar samt erbjuda gemensamma stöd. För att få denna produkt kan du köpa på denna webbplats som officiell distributör. Vägen är så lätt och du kan få denna produkt perfekt för din ökande kollagen och hudens elasticitet.

Hydrolysed Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>