Hur fungerar kollagen kosttillskott för hälsa?

Gör du vill ta ett näringstillskott? Som de andra väljer många människor kollagen näringstillskott. Varför bör detta kollagen?

Du kanske känner igen det som en ingrediens i din favorit kroppslotion eller kanske märkt kosttillskott i vitamin gången som har den. Men är vad kollagen; exakt och hur kan du infoga den i ditt liv? När du vill förlora vikt, är det den snäva kosttillskott? I själva verket, föredrar många människor kollagen tillägget vara deras näringsmässiga. Kollagen utgör ca 30% av kroppens totala proteiner. Det är närvarande i varje organ och i hår, naglar, hud och bindväv, som håller alla dina organ samman.

Stärker naglar, hår, och tänder

någonsin hade skal och blixtra naglar? Tja, kunde en brist på kollagen vara att skylla. Kollagen protein är byggstenen för dina naglar, hår och tänder. Lägga kollagen till din kost regim kan hjälpa hålla naglarna starka och eventuellt vända tecken på håravfall. En studie publicerad i Journal of Investigative Dermatology funnit att det finns väsentliga relationer mellan extracellulär matrix (ECM) och hårsäcken regenerering. De föreslog att kollagen kan vara ett potentiellt terapeutiskt mål för håravfall och andra hud-relaterade sjukdomar.

Kollagen kosttillskott för seniorer

sarcopeni är åldersrelaterad förlust av muskel massa och är associerad med nedsatt styrka, förlust av ben massa, minskad basala ämnesomsättning och en ökning av kroppsfett. För att motverka effekterna av sarcopeni, är det nödvändigt att få adekvat dietary protein att upprätthålla lean kroppsmassa och tillhandahålla tillräckliga mängder aminosyror för proteinsyntesen i alla vävnader. Tar kollagenpeptider har visat sig ha en positiv effekt på kvävebalans. Den bevarar även mager kroppsmassa och kan vara mer fördelaktigt för pensionärer på en relativt låg protein diet då whey protein på grund av den höga andelen lättillgängliga aminosyror som har en låg molekylvikt och högre kvävehalt i kollagenpeptider än vassle på basis av gram-per-gram.

Ökar ämnesomsättningen, muskel massa och energi output

ett uppsving i kollagen kan bidra till att öka din ämnesomsättning genom att lägga till muskelmassa i din ram och hjälpa med omvandlingen av viktiga näringsämnen. En av glycines är viktigaste roller hjälper form muskelvävnad genom att omvandla glukos till energi som matar muskelceller. Kom dessutom ihåg att behålla muskel massan är avgörande som du ålder, eftersom det hjälper till att stödja hållning, ben hälsa och bränner fler kalorier än fett. När konsumerar kollagen, kan du dra nytta också konsumera vitamin C för att säkerställa att kroppen kan omvandla kollagenet till en användbar protein. Detta kan börja att återställa källan eller din energi och vitalitet.

Kost kan göra någon hälsa mer energisk. När någon förlorar sin aptit, kan kollagen hjälpa dig att få mer energi. Nu introducerar vi hydrolyserat kollagen. Detta ger inte bara näring på kroppen, ben, och hår men också dina organ, vävnader och även huden. Vill du prova? Köpa denna hydrolyserat kollagen produkt på denna hemsida. Vi erbjuder den ursprungliga produkten med specialerbjudanden.

Hydrolysed Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>