Hur fungerar hydrolyserad kollagen i kosmetika väl?

Gör du undrar vilka anti-aging ingredienser verkligen fungerar? Idag börjar vi en ny serie där vi granskar bevis på hydrolyserat kollagen i kosmetika.

Numera, att hitta hydrolyserad kollagen i kosmetika är vanligt. Men vad är betydelsen av hydrolyserat kollagen i din kosmetika och hudvård? När det gäller anti-aging produkter, är det lätt att luras till att spendera en massa pengar på produkter. De är inte värt det. Det beror på att det finns så mycket pseudovetenskapliga desinformation ute om anti-aging kosmetiska ingredienser.

Vad är hydrolyserat kollagen?

Hydrolyserat kollagen är en blandning av små peptider som framställs genom hydrolys av kollagen. I kosmetika och kroppsvårdsprodukter, hydrolyserad kollagen används främst i hår preparat och hudvårdsprodukter, men kan också hittas i smink, schampo och badprodukter. Hydrolyserad kollagen kan också användas i hårfärgningsmedel.

Bevis

detta hydrolyserat kollagen ämnet erhållits genom sura, alkaliska eller enzymatisk hydrolys av hovar och horn består främst av aminosyror, peptider och proteiner. Det kan innehålla orenheter bestående huvudsakligen av kolhydrater och lipider tillsammans med mindre mängder av diverse organiska substanser av biologiskt ursprung.

Hydrolyserat kollagen generellt är adsorberat på hår. Det ökar draghållfasthet och töjning. Det används också i tvål för att ge en mjuk textur till huden. Hydrolyserad kollagen hänvisar vanligen till enzymatiskt eller kemiskt bearbetade kollagen.

Varför det används i kosmetika och kroppsvårdsprodukter?

Vid användning i hår preparat, hydrolyserad kollagen förbättrar utseendet och känslan i håret genom ökande hår kropp, smidighet eller glans. Det kan också förbättra strukturen på hår som har skadats fysiskt eller genom överdriven behandling. Hydrolyserat kollagen används i hudvård produkter förbättrar utseendet på torr eller skadad hud genom att minska fjällning och återställa smidighet.

Intag av hydrolyserad kollagen kan påverka huden genom att öka tätheten av kollagen fibriller och fibroblaster. Därmed kommer det öka också produktionen av kollagen. Det har föreslagits, baserat på mus och in vitro-studier som hydrolyserat kollagenpeptider har kemotaktiska egenskaper på fibroblaster eller påverka tillväxten av fibroblaster.

Biverkningar

en vanligaste biverkningen av kollagen är kvardröjande smak i munnen. En liten andel av användare rapporterar att de får en svag kvardröjande smak i munnen. Det avtar vanligtvis inom 30-60 minuter. Det är också möjlig allergisk reaktion för individer som är allergiska mot kollagen källor (nötkreatur, svin, fisk, skaldjur, kyckling). Senast, detta kollagen minskar aptiten. Beroende på din situation, kan det vara en biverkning eller en förmån.

Nu, kan du prova hydrolyserat kollagen som den bästa kollagen-produkten. Detta är en utmärkt, maximal styrka anti-aging och gemensamma vård kombination formel har också varit påstods stärker hår, hud och naglar samt erbjuda gemensamma stöd. För att få denna produkt, finner du detta i denna officiella distributör webbplats. Vi erbjuder dig det bästa erbjudandet av hydrolyserat kollagen.

Hydrolysed Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>