Hur att välja rätt anti skrynkla grädde för din hud?

Konstaterande anti skrynkla grädde på marknaden är sådan lätt. Men vet du som en bättre? Här guidar vi veta den bästa krämen för anti skrynkla.

Tja, som nämnts ovan, många rynkor krämer och lotion som säljs i varuhus, på apotek och på internet löftet att minska rynkor och förhindra eller omvänd skador orsakade av solen. Fungerar de? Det beror ofta på de speciella ingredienserna och antalet hur länge du använder dem.

Vanligaste orsakerna till rynkor

rynkor är en vikning, fin linje, eller ett veck på huden och det utvecklas vanligen i områden som utsätts för solen mest t ex ansikte, hals, händer och underarmar. Experter är överens om att rynkor är ett resultat av en kombination av olika faktorer, snarare än en faktor. Här är de vanligaste orsakerna som bidrar till bildandet av rynkor och fina linjer i ansiktet.

Normala åldrandet, eftersom du blir äldre, kollagen produktionen minskar och huden också förlorar sin elasticitet vilket leder till ojämnheter och mer uttalad linjer och skrevor. De andra orsakerna är sannolikt solexponering, rökning, ärftlighet och ansiktsuttryck.

Är anti-rynkkrämer effektiva?

Effektiviteten av anti-rynkkrämer beror delvis på den aktiva ingrediensen eller ingredienserna. Här är några vanliga ingredienser som kan resultera i viss förbättring i utseendet av rynkor. Ingredienserna är till exempel retinol, vitamin C, resveratrol, antioxidanter, hydroxisyror, coenzym q10, peptider, tea extrakt, Vindruvskärnextrakt och niacinamide.

En effekt av anti-rynkkrämer beror på ingredienser som det innehåller samt hur länge du använder dem. Det är viktigt för att komma ihåg att anti-rynk krämer är inte en magisk lösning som kommer att ta bort dina rynkor i några timmar. De måste tillämpas och regelbundet två gånger om dagen.

Välja rätt anti-rynk krämen

först, är det viktigt att tänka på din hudtyp. Olika hudtyper har olika behov och för att få bästa effekter, din produkt bör ha allt huden behov.

, Måste du välja en med peeling. Du bör välja en anti-aging-skrubb som skulle bidra till att exfoliera din hud och göra det ser fräsch och föryngrad. Det hjälper att bli av med död hud, pormaskar och överskottsfett. Anti-aging egenskaper hjälper till att hålla huden stram och unga.

Tredje är genom att välja ett solskydd. En av de största orsakerna till åldrande är solen. Utsätta din hud för solen över tid kan göra det ser äldre; Därför plocka en solkräm med SPF 15 eller högre. Du kan också välja en dagkräm med solskydd.

Sedan, kan du välja en med hud hudkräm. Torrhet i huden är ett vanligt tecken på åldrande och gör att huden ser matt och uttorkad. Hudkräm hjälper till att hålla huden fuktig, fräsch och återfuktad. Du kan välja olika typer av hudkräm som dag återfuktande solskydd, anti-aging hudkräm och natt krämer.

När du är förvirrad att välja den bästa krämen, vi kommer att stödja dig för att få också tillägget. Här är det hydrolyserat kollagen. Detta rekommenderade kollagen supplement skulle öka din hudhälsa. Med denna användning, kan du kombinera med kollagen grädde från utanför. Det blir en utmärkt kombination. Produkten är också lätt för att få hydrolyserat kollagen. Du kan få detta i denna webbplats, som officiell distributör platsen. Plocka detta just nu.

Hydrolysed Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>