Hur att behandla för tidig utlösning som kan vara tillämpad vardag

Hur man behandla för tidig utlösning som kan vara tillämpad everyday.

Vill veta hur man behandla för tidig utlösning? I området i närheten finns det många effektiva behandlingar som du kan använda. Läs vad orsakar för tidig utlösning och hur att behandla den.

i de enklaste form, för tidig utlösning uppstår när en man har inte kontroll över utlösningen, och som ett resultat, han och hans partner inte sexuellt är uppfyllda. För tidig utlösning kan uppstå nästan när som helst, även om det är mer sannolikt att hända när du interagerar med en ny partner. Det är en av de vanligaste penila sjukdomar som du kan lida av som en manlig, och det är förmodligen kommer att påverka varje enskild människa någon gång i sitt liv.

Orsakar för tidig utlösning

för tidig utlösning kan också kopplas till erektil dysfunktion vari oro att upprätthålla en erektion under samlag kan leda till förhastade utlösning. Ångest om de sexuella prestation eller andra frågor kan också bidra till tidig utlösning.

Biologiska faktorer som kan vara inblandade i för tidig utlösning är hormonell obalans, obalanser i nivåerna av signalsubstanser eller kemikalier i hjärnan och sköldkörtel problem. Ärftlighet och sjukdomar som påverkar prostatan kan också vara en orsak till tillståndet. I mycket sällsynta fall, kan för tidig utlösning vara associerade med skador på nervsystemet och tillbakadragande från vissa mediciner. Hälsoproblem kan också orsaka en person att känna sig stressad under sexuella möten och detta kan leda till omedvetna för tidig utlösning. Påfrestningar och stress på grund av psykiska eller känslomässiga faktorer kan också påverka sexuell prestanda.

För tidig utlösning behandling

behandling för tidig utlösning kan omfatta medicinering, psykologisk rådgivning och sexuell terapi. Vissa typer av antidepressiva används för att behandla för tidig utlösning. Dessa läkemedel kan behöva prövas i olika doser för att hitta en som passar dig bäst. Intag av antidepressiva läkemedel leder till fördröjd orgasm som en bieffekt. Därför är dessa mediciner ofta rekommenderas för män som upplever tidig utlösning.

Tobak, alkohol och droger kan ha en effekt på din utlösning-tendenser samt. Om du tar del i någon narkotika, tobak eller alkohol, skära ned kunde göra underverk för dig. En massa människor faktiskt slå deras tidig utlösning problem genom att bli av sin rökning eller dricka vanor, samt olaglig droganvändning. Som sagt tidigare, det fungerar inte för alla, men du har bara att hitta din behandling.

i fall där tidig utlösning orsakas främst på grund av relationella konflikter mellan parter, ordentlig kommunikation är viktigt. Båda parter bör diskutera sin oro och problem och bör också vara redo att prova olika angreppssätt för att lösa problemet. Detta bidrar till att minska stress och prestanda ångest till en stor grad. Det är viktigt att inte placera skulden och att närma sig problemet på ett stödjande och kärleksfull sätt. Par som inte kan lösa sina problem på egen hand bör konsultera en läkare som sedan kan rekommendera terapi.

Hur man behandla för tidig utlösning med enkelt sätt

bedövningsmedel krämer som kan appliceras lokalt används också ibland. Sådana tillämpningar minskar känslan i penis och detta bidrar till att fördröja utlösningen. De måste tillämpas en kort stund innan samlag och är torkas efter sensation har blivit avtrubbade tillräckligt för att fördröja utlösningen. I vissa fall kan emellertid sexuell njutning minskas på grund av sänkt känslighet. Vissa studier har dessutom visat att kvinnliga partners kan uppleva minskad känslighet i underlivet även efter narkos lösningen är torkas.

premature ejaculation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>