How to supplement 5HTP dosering met de beste dosering

Nemen de 5HTP als een aanvulling zal niet alleen uw gezondheid geven maar ook leven best. Hier, moet u weten de exacte 5HTP dosering van dit supplement te nemen.

aanvullende 5HTP doseringen zijn gebruikt om de stemming verbeteren, stress verminderen de eetlust onderdrukken en bevorderen betere slaap. 5HTP (5-Hydroxytryptophan of Oxitriptan) is een natuurlijk voorkomende stof die veel belangrijke rollen in de body. 5HTP serveert wordt natuurlijk geproduceerd in de lever van de afbraak van tryptofaan. Dit product is beschikbaar als een goede aanvulling te nemen. Maar wat is de exacte dosering die je moet nemen?

Productdetails en gebruik

5HTP is de voorloper van serotonine, de neurotransmitter die soms geworven om verantwoordelijk voor geluk. 5HTP is een eenvoudige manier om de verhoging van de hersenen serotonineniveaus door het omzeilen van de snelheidslimieten stap en gebruikers profiteren van de beloningen of de gevaren van grotere hersenen serotonine.

Klinische proeven van 5HTP uitgevoerd in verschillende omstandigheden hebben geleid tot beperkte aanwijzingen voor een plek in therapie voor angst, depressie, en neurologische aandoeningen waarin een serotonine tekort een medebepalende factor. 5HTP is mag ook een effectieve eetlustremmer, maar verdere klinische proeven zijn nodig.

Dosering

5HTP fungeert als een metabole intermediair in de productie van serotonine en melatonine uit tryptofaan. Sommige mensen nemen tryptofaan supplementen voor verhoging van de stemming en eetlust onderdrukking doeleinden. Echter een dosering van 5HTP vermijdt in plaats daarvan een van de metabole stappen en kan dus meer directe. Met behulp van de juiste 5HTP dosering kan helpen verhogen van de neurotransmitters serotonine en melatonine in de hersenen.

Recente klinische tests bieden geen adequate dosering richtsnoeren. Studies bij depressie heb 5HTP gebruikt 200 tot 300 mg/dag in verdeelde doses van 3 tot en met 4 om te voorkomen dat eventuele misselijkheid gegeven.

Hoe te te nemen

een typische dosis 5HTP is in het bereik van 300-500 mg, genomen hetzij eenmaal daags of in verdeelde doses. Lagere doses kunnen ook gelden, hoewel meestal wanneer in paren gerangschikt met andere stoffen. Voor het verminderen van voedselinname, moet 5HTP worden gehouden met een maaltijd, zoals het verhoogt verzadiging van voedsel inname (in plaats van vermindering van de eetlust/honger).

5HTP niet moet worden gehouden met de eventuele neurologische drug die is voorgeschreven voor een antidepressivum of andere cognitieve doeleinden tenzij goedgekeurd door een arts. Dit is het belangrijkste voor SSRI-gebruik, waarin de combinatie met 5HTP potentieel dodelijk is.

Als u hoe te te nemen met bepaalde dosering hebben begrepen, nu kun je kopen dit supplement zo spoedig mogelijk te weten van het resultaat. U kunt kopen deze originele aanvulling alleen op de officiële website. Ken jij hoe vindt u de officiële website van 5HTP? Gewoon de link hier vinden en je krijgt de vertrouwde website van dit supplement 5HTP. De officiële site biedt hun beste product met hoge kwaliteit.

 5-HTP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>