Hol lehet vásárolni egy olcsó TurmericPlus a test egészséges

Kurkuma számos előnnyel jár, mint csökkentette a vérnyomást és a súlyvesztés. Hol van, hogy vesz egy olcsó TurmericPlus tartani a test egészségét?

Az USA-ban, a kurkuma a legismertebb, mint a fűszer. Ez az egyik fő összetevője a curry por. Indiában és más ázsiai, kurkuma kezelésére használják számos egészségügyi feltételeket. Úgy tartják, hogy a gyulladáscsökkentő, antioxidáns, és talán még rákellenes tulajdonságokkal.

A tápláló belső kurkuma

A kurkuma fűszer, hogy jön a kurkumát. Ez gyakran használják az ázsiai ételeket. Ön valószínűleg tudja, kurkuma, mint a fő fűszer a curry. Ez egy meleg, keserű íz, és gyakran használják, hogy ízt vagy színes curry porok, mustárok, vaj, és a sajtok. Azonban a gyökér a kurkuma is széles körben használják, hogy a gyógyszert. Tartalmaz egy sárga színű nevezett kémiai kurkumin, amelyet gyakran használnak színes élelmiszerek és kozmetikumok.

A kurkumin, egy anyagot kurkuma, segíthet csökkenteni a gyulladást. Számos tanulmány azt sugallják, hogy a tünetek enyhítésére osteoarthritis és a rheumatoid arthritis, mint a fájdalom és a gyulladás. Más vegyületek kurkuma is lehet gyógyszer.

A laboratóriumi vizsgálatok, a kurkumin úgy tűnik, hogy blokkolja a növekedés bizonyos típusú daganatok. Egy tanulmány kimutatta, hogy a kurkuma kivonat tartalmú kurkumin tudott bizonyos esetekben. Ez stabilizálja végbélrák, hogy nem segített egyéb kezelések. Azonban több kutatás szükséges

Az előnyök a kurkuma

Antidepresszánsok

A folyóirat fényterápia közölt kutatási eredményeit egy csodálatos, innovatív tanulmány az elmúlt évben. A tanulmány került 60 önkéntes diagnosztizálták a major depressziós zavarban (MDD), mint a mániás depresszió, és hasít a csoport határozza meg, hogyan kezelt betegek kurkumin jártak ellen fluoxetin (Prozac), és hogyan a kettő kombinációja. Nem csak az volt felfedezte, hogy minden betegnél tolerálható kurkumin is, de felfedezték a kurkumin hatásos volt, mint a Prozac kezelésében depresszió.

Anti- gyulladásos

Bár az akut (rövid távú) gyulladás előnyös, akkor válhat egy jelentős probléma, amikor a krónikus (hosszú távú) és helytelenül alkalmazott, a szervezet ellen saját szövetei. Kiderül, hogy a kurkumin erősen gyulladásgátló, annyira erős, hogy ez megegyezik a hatékonyságát bizonyos gyulladáscsökkentő gyógyszerek kurkumin gátolja az NF-kB, egy molekula, amely átjárja a sejtmagokban, bekapcsol géneket gyulladással kapcsolatos. NF-kB úgy véljük, hogy fontos szerepet játszanak számos krónikus betegség.

Hol vásárolnak olcsó TurmericPlus

Ez könnyű találni olyan kurkuma kivonatot a piacon. Lehet megvenni a piacon, a boltban vagy a kábítószer-üzletek. A nagy áruház, gondozása, és mások is eladni kurkuma kiegészítők e istálló. Azonban senki sem tudja garantálni a termék minőségét. Meg kell figyelni, hogy az. Így vásárol kurkuma kiegészítés ebben a hivatalos honlapon van egy jó tanácsot. Kövesse ezt a linket, hogy ott és akkor vásárolnak olcsó kurkuma kivonatot egy jó állapotban. 

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>