Hogyan kerüljük el a TurmericPlus mellékhatás potenciálisan bekövetkezik

TurmericPlus még lehet a korlátozás néhány feltételt. Ez a cikk kapsz tippeket, hogy megakadályozzák TurmericPlus mellékhatás.

Annak ellenére, hogy a konyhai használatnak több ezer éves, a kurkuma továbbra is lep kutatók számára széles körű egészségügyi előnyöket. Míg egyszer összpontosított gyulladáscsökkentő előnyöket, csökkent a rák kockázata, és támogatja a méregtelenítés, tanulmányok kurkuma bevitel már tartalmazzák a lehetséges javítására kognitív funkció, vércukor egyensúly, és a vesefunkció, valamint csökkentve a súlyossági foka összekapcsolódik bizonyos formái arthritis és bizonyos emésztési zavarok.

Mi TurmericPlus?

egy rhizomatous lágyszárú évelő növény (Curcuma longa) a gyömbér család, Zingiberaceae. Ez őshonos Dél-Ázsiában, hőmérsékletet igénylő között 20 és 30 ° C (68 és 86 ° F) és jelentős mennyiségű csapadék éves gyarapodását. A növényeket össze évente a rizómák és szaporítani néhány ilyen rizómák a következő szezonban.

Ha nem használják a friss, a rizómák forralunk körülbelül 30-45 percig, majd szárítjuk forró sütők, ami után őröljük egy mély-narancs-sárga por általánosan használt színező és ízesítőanyag a konyhák Banglades, India , Indonézia, Irán és pakisztáni konyha, különösen a curry, valamint a festés.

Ez a fűszer olyan hatóanyagot tartalmaz úgynevezett kurkumin, amely azt az aláírás élénksárga színű. Ezen túlmenően, a kurkumin is lehet gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságait. Dr. Oz azt is javasolja, hogy a kurkuma segít, hogy egyértelmű ki az agy-eltömődés fehérjék, amelyek lehetnek hatékonyan csökkenti a kockázatát Alzheimer. A fogyás, csökkent vérnyomás, és a kognitív előnyöket, TurmericPlus egy természetes formula a Bioperine és a kurkuma kivonat.

A mellékhatása TurmericPlus

Epehólyag. A NIH javasolja, hogy kerüljék a kurkuma, ha jelenleg problémái vannak az epehólyag. Ha epekő vagy epevezeték-elzáródás, kurkuma okozhat a feltétel, hogy rontja.

Terhesség. A kurkuma kerülni kell a terhesség alatt. Szerint a NIH, kurkuma serkentheti a méh vagy elősegítik a menstruáció. NIH is nem javasolja a szedését szoptatás alatt.

Gyomor szövődmények. Interferenciát savlekötő gyógyszerek egy lehetséges mellékhatása kurkuma szerint a University of Maryland Orvosi Központ. Kurkuma okozhat fokozott gyomorsav során, ha a savlekötő gyógyszerek, mint például Tagamet, Pepcid, Zaniac, Nexium, vagy Prevacid.

Bár a kutatás azt mutatja, kurkuma hatékonyak lehetnek, mint a kezelés gyomorpanaszok, ronthatják gyomorsav reflux betegség. Ha gyomor-nyelőcső reflux betegség (GERD), figyelni, hogy a kurkuma hatására. Abba kell hagyni a szedését, ha mellékhatásokat, például romló forraljuk.

Ajánlása adagolási fogyasztani TurmericPlus

Mi a megfelelő dózis, hogy elkerüljük a mellékhatásokat a kurkuma? Az orvosi közösség, mintegy 2,000mg az a maximális összeg szabványosított kurkuma kurkumin kell szednie egy day.According a University of Maryland Orvosi Központ, nincs ajánlott adagja gyermekeknek. Felnőttek számára az általános ajánlott dózis 400-600mg a szabványosított kurkuminpor 1-3 alkalommal naponta.

A NIH azt sugallja, hogy lehet akár 500mg legfeljebb 4 alkalommal day.According a University of Maryland Orvosi Központ, nincs ajánlott adagja gyermekeknek. Felnőttek számára az általános ajánlott dózis 400-600mg a szabványosított kurkuminpor 1-3 alkalommal naponta. A NIH azt sugallja, hogy lehet akár 500mg legfeljebb 4-szer naponta.

A legjobb módja annak, hogy megvásárolja a TurmericPlus

Az ezzel kapcsolatos információkat ebben a cikkben nem azt jelenti, hogy félsz a fogyasztó TurmericPlus. Szinte az összes gyógyszert (vagy akár élelmiszer) e mellékhatása, hogy az információ, amit kapsz a javaslatot, és arra is figyelmeztetnek, hogy még mindig a legjobb eredményt az TurmericPlus. Tehát ne félj, ne fogyaszt TurmericPlus megvásárlásával ezen az alábbi linkre.

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>