Hogyan kerüljük el a Glükomannán kiegészítő mellékhatása

Van-e olyan potenciális Glükomannán kiegészítő mellékhatása? A vélemény megmutatja a választ figyelembe glucomannan kiegészítés.

Az elmúlt évtizedekben, glucomannan bevezetésre került az Egyesült Államok és az európai piacon, mint egy élelmiszer-adalékanyag és étrend-kiegészítő. Mi glucomannan? Ez egy előnyös, oldható és fermentálható diétás rost származó a gyökér a konjak növény, amely őshonos Ázsiában.

Gyors előre a mai és a tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a kiegészítéssel együtt konjakkal glucomannan jelentősen alacsonyabb plazma koleszterin, javítja a szénhidrát-anyagcsere, ösztönözze a bélmozgást, és elősegíti az egészséges vastagbél.

Ez tényleg működik?

Tanulás mechanizmusok mindig érdekes, de amit igazán szeretnék tudni, ha ez a dolog vezet a tényleges fontot, hogy elveszett.

Szerencsére már több randomizált, kontrollált vizsgálatok során glucomannan. Az ilyen típusú vizsgálatok az arany standard tudományos kísérletezés emberekben.

A legnagyobb egy 176 egészséges túlsúlyos emberek véletlenszerűen lenyelik vagy egy kiegészítést glucomannan vagy placebót (hatóanyag nélküli tabletta), míg a kalóriaszegény étrend

felhasználások

Glükomannán vizsgálták a hatása a súlycsökkentés, a cukorbetegség, a székrekedés, a koleszterin, a tüdőrák, és atópiás betegségek, valamint a használatát, mint egy prebiotikus. Van azonban hiányzik a megfelelő méretű minőségi klinikai vizsgálatok, hogy támogassa ezeket célokra.

Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések

Terhesség és szoptatás: nincs elég megbízható információ biztonságának figyelembe glucomannan ha terhes vagy szoptat. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja.

Diabetes: Glükomannán zavarhatja vércukorszint. Monitor vércukorszintet szorosan ha cukorbeteg és használja glucomannan.

Műtét: Glükomannán zavarhatja vércukorszint műtét alatt és után. Hagyja abba a glucomannan legalább 2 héttel a tervezett műtét.

Lehetséges mellékhatások

Glükomannán, mint más típusú oldható rost is okozhat gyomor-bélrendszeri mellékhatások, amikor hirtelen megnöveli az elfogyasztott. Ezek közé tartozik a puffadás, hasi fájdalom, laza széklet, haspuffadás és hasmenés. Míg a hasmenés lehet mellékhatása, ez nem jelenti azt, mannán hatásos székrekedés kezelésére. A tanulmány Clinical Nutrition 2011 augusztusában megállapította, hogy glucomannan nem volt előnyös kezelésére székrekedés gyermekeknél.

Hogyan kerüljük el a mellékhatásokat

Hogy elkerüljük a mellékhatásokat, el kell olvasni a figyelmeztetést, és figyelmeztet; ez segít csökkenteni a mellékhatásokat. Továbbá, ki kell választani a megfelelő glucomannan kiegészítést. A vizsgált ajánlott kiegészítés az SlimFizz. Ez eredetileg glucomannan és egyéb természetes összetevők. Meg kell vásárolni ezt SlimFizz a hivatalos honlapon. Kiválaszthatja a termék linkre kattintva kell tennünk. Ez a rendszer átirányít a hivatalos honlapján a SlimFizz lehető legjobban glucomannan kiegészítés. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>