Hogyan juthat kedvezmény TurmericPlus: megbízható helyszínen vásárolni

Néha kiegészítők kereskedő ad egy drága árat turmericplus. Itt kap kedvezmény TurmericPlus komolyan.

Több, mint egy konyhai fűszer, a kurkuma, és a fő vegyület kurkumin már régóta tartott fontos helyet gyógynövény wellness hagyományokat. A kurkuma / kurkumin kiegészítők: Deliver növényi antioxidánsok ismert kurkuminfélékkel, támogatás szabadgyök-elleni küzdelem antioxidáns aktivitás állnak rendelkezésre standardizált formák és fokozott fekete bors kivonat.

Mi kurkuma?

A kurkuma egy rhizomatous lágyszárú évelő növény (Curcuma longa) a gyömbér család, Zingiberaceae. Ez őshonos Dél-Ázsiában, hőmérsékletet igénylő között 20 és 30 ° C (68 és 86 ° F) és jelentős mennyiségű csapadék éves gyarapodását. A növényeket össze évente a rizómák és ez szaporítani néhány ilyen rizómák a következő szezonban.

Ha nem használják a friss, a rizómák forralunk körülbelül 30-45 percig, majd szárítjuk forró sütők, ami után őröljük egy mély-narancs-sárga por általánosan használt színező és ízesítőanyag a konyhák Banglades, India , Indonézia, Irán és pakisztáni konyha, különösen a curry, valamint a festés.

A táplálkozás belső kurkuma

A kurkumát, vagy Curcuma longa, gyógynövény, szorosan kapcsolódik a gyömbért. Termesztik a trópusi éghajlaton szerte Ázsiában annak alanyok, amelyek a kínálat az íz és pigment a növény. Az alanyok, amelyek nőnek a föld alatt, de inkább egy szárat, mint egy igazi gyökér lehet őrölni egy massza, vagy szárított és porrá őröljük.

Kurkuma tartalmaz a béta-karotin, aszkorbinsav (C-vitamin), a kalcium, a flavonoidok, rost, vas, a niacin, a kálium, cink és egyéb tápanyagokat. Azonban a vegyi kurkuma kapcsolódik a legtöbb nagyon tartják számon egészségügyi hatások kurkumin.

A legnagyobb előnye a kurkuma

Egyre több bizonyíték utal, hogy a kurkuma segít véd az Alzheimer. A fő alkotórésze a kurkuma, kurkumin, úgy tűnik, hogy blokkolja az Alzheimer-kór egerekben. Tanulmányok az indiai populációk akiknek az étrendje gazdag kurkuma, azt mutatják, hogy az árak az Alzheimer kór nagyon alacsony ezekben a csoportokban. További kutatásokra van szükség, hogy erősítse meg vagy cáfolja hatékonyságát kurkuma Alzheimer megelőzését.

A kurkumin talált kurkuma is megakadályozza a koleszterin oxidációját, csökkentik az atherosclerosis, és véd a szívroham és a stroke.

Hol kap kedvezmény TurmericPlus

A kurkuma poralakban beszerezhetők, mint egy konyhai fűszer, és a tabletták és a kapszulák, gyógykivonatok. Meg kell címkézni standardizált kurkuma kivonat vagy a vegyület, a kurkumin.

Mivel a kurkuma kivonat nagyon népszerűvé válik az utóbbi időben, lehet kapni szinte minden boltban, vagy nagy a gyógyszertár közelében a környéken. Egy nagy áruház és egy online áruház kapsz különböző márkájú kurkuma kivonat. Még a termék különböző; néha az ár nagyon drága. Ahhoz, hogy a kedvezményt, és az eredeti turmericplus, lehet kapni, hogy a hivatalos boltban. Csak kattintson erre a linkre.

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>