Hogyan juthat jó árat tejsavó fehérje magas minőségű kiegészítő

Néhány ember plusz pénzt költeni, hogy egy jó minőségű tejsavó fehérje kiegészítés. Most már láthatja, hogyan lehet egy jó árat tejsavó fehérje.

Persze, ez nem rossz, de ha tudjuk, hogy egy jó árat tejsavó protein, miért kellene a drága termék.

A tejsavó a folyadék után megmaradó tejet már aludttej és feszült. Ez egy mellékterméke a sajtgyártás vagy kazein és számos kereskedelmi felhasználásra. Édes savó gyártják készítése során oltó típusú kemény sajtok, mint a Cheddar vagy svájci sajt. Savanyú tejsavót (más néven savanyú savó) egy melléktermék készítése során sav típusú tejtermékek, mint például a túrót vagy feszült joghurt.

A tejsavó fehérje formula testépítés

A tejsavófehérje (savóból nyert) gyakran értékesítik, mint egy étrend-kiegészítő. Ezek a kiegészítők különösen népszerű a testépítésben. Svájcban, ahol a sajt termelés fontos iparág, tejsavó használják az alapja a szénsavas üdítőitalok, úgymint Rivella és Montino. Izlandon, folyékony tejsavót eladva Misa.

Whey az elsődleges összetevője a legtöbb fehérje porok, amelyeket elsősorban a sportolók és a testépítők, hogy megszerezzék a szükséges mennyiségű fehérjét naponta. A tejsavó fehérje magas szintű leucin, az egyik a három elágazó láncú aminosavak, így ideális az izomnövekedés és javítás. A tehéntejből, ahogy alvadék feldolgozása és később készült sajt, a savó megy hosszadalmas út lesz a por, amely kitölti minden tartályt. A tejsavót ezután pasztőrözzük, mint a tej bármely, annak biztosítására, hogy nincs káros baktériumok tenyésztését a folyadékban. Ez melegítjük 70-80 ° C hőmérsékleten hőkezeljük, amíg forrni kezd, majd ra hűtöttük vissza 4 °.

Tanulmányok kimutatták, hogy ez a folyamat, amelynek során szélsőséges hőmérséklet kiküszöböli 99,7% -a a baktériumok. Ezután a savót le kell szűrni, és így betöltődik egy hatalmas web kerámia szűrők és rozsdamentes acél turbinák. Ezek a gépek dolgoznak, hogy külön ki a laktóz, valamint a zsírok, így a folyadék 90% savófehérje. A következő lépés a megszilárduló a fehérje.

A folyadék kerül egy hatalmas szárító, amely forró levegővel, majd hideg levegő elválasztani a vizet és a savó, így a száraz szilárd. Végül egy nagy sebességű keverőgép keveri az újonnan alakult por ízek, mint a kakaó, vagy vanília maszk a meszes és néha keserű íze. Ez végtermék gyakran keverik tejjel vagy vízzel, és elfogyasztott egy gyors kiszolgálására 10-40 gramm fehérje

Miért kellene ImpactWheyProtein?

A ImpactWheyProtein nem csak az üzemanyag nagy testű izom fej. Nem kap, hogy tévedtünk, ha kapok jó minőségű edzést és kitart a diéta teljes sovány fehérjét, haj- és vitaminokban gazdag zöldségek és gyümölcsök, valamint a jó minőségű szénhidrátokat, és még mindig nem látja a kívánt eredményt, tejsavó protein segít szert nagyobb eredményeket. Azonban nem ez az egyetlen ok, meg kell egy része a napi rutin. Mi szűkült le az első hat egészségügyi előnyöket élj a kád savó.

Hogyan juthat el egy jó árat tejsavó protein

Annak ellenére, hogy az ár ImpactWheyProtein kiegészítés nincs szignifikáns különbség, a promo a hely, vásárolni, vagy a szállítási költséget eltérő lehet. Vásárlás az ImpactWheyProtein a hivatalos honlapon adhat sok promo vagy értékesít a tejsavófehérje-terméket. Ők is egy szabványos a felvivőhegy úgy, hogy nem kell sokat költeni költsége rajta. Lásd, mit várjon. Erre a linkre kattintva, hogy Önnek a hivatalos honlapján a ImpactWheyProtein.

Pure Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>