Högsta naturliga urinblåsan kontroll rättsmedel kan du blanda med tillägg

Blåsan är mycket vanliga upplevs av män och kvinnor. Här presenterar vi de bästa naturliga urinblåsan styra rättsmedel och tillägg till kontroll.

Urininkontinens kan beskrivas som en oförmåga att kontrollera urinering, ledande till urinläckage eller ofrivillig förlust av urin. Det är ett mycket vanligt, och ibland försvagande, urologisk sjukdom. Enligt National Association för kontinens (NAFC) drabbar det ca 25 miljoner amerikaner.

Det finns läkemedel och operationer som kan bidra till inkontinens, beroende på orsaken till problemet, men det finns andra alternativ. Övningar, livsstilsförändringar och möjligen även vissa kosttillskott kan hjälpa. Här är de bästa rättsmedel som du måste tänka på.

Kegel eller bäcken övningar golv

Kegel övningar, som involverar flexar samma muskler du använder att stoppa urinflöde är toppen på listan över rättsmedel. Utöva din bäckenbotten muskler kan vara ett användbart sätt att behandla urininkontinens, särskilt i de tidiga stadierna. Det hjälper förbättra blåskontroll och minska urinläckage hos både män och kvinnor. Det är fördelaktigt för att minska stress och uppmanar inkontinens.

Magnesium

du kan också överväga att ta magnesium för att behandla inkontinens, särskilt om du upplever andra tecken på magnesiumbrist som benkramper nattetid. Magnesium är viktigt för muskelavslappning i hela kroppen. Således kan det hjälpa minska urinblåsan muskelspasmer och tillåta fullständig tömning av urinblåsan.

Capsaicin

Capsaicin finns i den köttiga delen av chilepeppar, inte frön. Det är vanligen används för att behandla bäckensmärta syndrom, som ofta är ett symptom av OAB. Studier har funnit att urinblåsan toppkapacitet ökat från 106 milliliter till 302 milliliter.

Yoga

Yoga hjälper dra åt musklerna som styr urethral sphincter och ger förmåner liknande att av Kegel övningar. Dessutom yoga är bra för avkoppling och lindrar ångest och depression besläktade med urininkontinens.

Kinesiska växtbaserade blandningar

Gosha-jinki-gan (GJG) är en blandning av 10 traditionella kinesiska örter. Flera studier har gjorts på denna örtblandning, och forskarna fann att GJG hämmar blåsan och avsevärt förbättrar dagtid frekvens. Människor som tog 7,5 milligram GJG en dag rapporterade också bättre resultat på deras internationella prostata Symptom Poäng (IPSS), som registrerar urinvägssymtom.

Dock när din rättsmedel konkurrerar inte ännu, kan du fylla det med vissa naturligt komplement. Vi introducerar mycket Flotrol som den bästa naturliga produkten. Detta tillägg erbjuder ett häftigt resultat och förmåner. Denna Flotrol formel kommer att främja främja urinblåsan hälsa och din livskvalitet med Flotrol blåsan Control Formula. Urinblåsan och urinvägarna hälsa kan ha känslomässiga, psykologiska och sociala effekter. Vidta åtgärder nu för att upprätthålla urinblåsan och urinvägarna hälsa med Flotrol för män och kvinnor. Bara plocka äkta formeln på officiella webbplatsen eller mer överkomligt pris och äkta produkt. Kontrollera denna webbplats http://Flotrol.com för att direkt besöka webbsidan officiella Flotrol.

Flotrol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>