Hoe weet je de eczeem crème maakt het huid slechter?

Heb je ooit gedacht dat eczeem crème maakt het huid slechter? Het is zo slecht. Deze aandoening leidt u de crème voor eczeem om zorgvuldig te kiezen. Wat is dat?

Als u last van eczeem heeft, hebt u waarschijnlijk geprobeerd elke behandeling onder de zon van het nemen van havermout baden te passen arts voorgeschreven steroïde crèmes. In een schokkende wending, hebben de recente studies gevonden standaard behandelingen voor eczema waarschijnlijk dat uw conditie slechter, niet beter. Lees meer hieronder.

Wat is eczeem?

Eczeem is een gemeenschappelijke huidaandoening die wordt gemaakt van jeukende, droge vlekken op de huid. In lichte gevallen, eczeem voelt als een constante droge huiduitslag, maar in extreme gevallen, eczeem kan zo ernstig dat het grootste deel van het lichaam is bedekt met droge, schilferige, jeukende huid.

Veel huisartsen zijn routinematig het voorschrijven van een behandeling voor de huid aandoening eczeem die de symptomen verergeren kan, volgens een nieuwe enquête. Ze zijn het voorschrijven als een vochtinbrengende crème om te helpen bestrijden de droge huid die is gekoppeld aan aandoeningen zoals eczeem.

Wat maakt crème slechter eczeem?

Algemeen, de artsen voorschrijven het als een vochtinbrengende crème om te helpen bestrijden de droge huid die is gekoppeld aan aandoeningen zoals eczeem. Mensen met eczeem produceren niet als veel natuurlijke olie in hun huid, zodat het de neiging te droog worden. Dit betekent dat moet worden blijven gehydrateerd of zal droog geworden en kraken.

De crème bevat echter een wasmiddel, genaamd natriumlaurylsulfaat (SLS), die kan vergroten de doorlaatbaarheid van de barrière van de huid en irritatie veroorzaken. De studie vond dat bij gezonde vrijwilligers de crème op hun onderarmen dagelijks gedurende een periode van vier weken toegepast, de dikte van de hoornlaag met meer dan tien procent daalde. De onderzoekers verwachten dat met behulp van deze crème een nog dramatischer effect op beschadigde huid zoals die gevonden in eczeem hebben zou.

Eigenlijk, er zijn duizenden producten verkocht om te helpen genezen en eczeem te kalmeren, maar veel ingrediënten in deze producten kunnen eigenlijk maken eczeem symptomen erger.

In feite, de meeste van de kuren voorgeschreven door uw arts waarschijnlijk dragen bij aan uw droge, schilferige en jeukende huid. Volgens recente studies door dermatologen reageert huid met eczeem niet gelijkgesteld aan crèmes en ingrediënten gezonde huid. Sommige producten die gezonde huid zal kalmeren zal daadwerkelijk eczeem erger maken.

Dus, moet u ervoor zorgen dat de crème zeer veilig is te gebruiken. Een van hen die meestal aanbevolen is het Revitol eczeem. Dit is dagelijkse hydraterende crème met zeer dermatoloog test. Klinisch onderzocht, wordt deze Revitol eczeem crème vertrouwd voor veilig gebruik. Zorg ervoor dat het Revitol eczeem krijg je de oorspronkelijke map. Daarom krijgt dit product alleen op deze pagina nu.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>