Hoe veroorzaken triggering allergieën eczeem?

Wat voor soort allergieën veroorzaakt eczeem? Gevoel bezorgd van eczeem zinvol. Eczeem is zeer frustrerend. Hier vindt u de verbinding van de allergenen en eczeem.

Wanneer je lichaam voldoet aan iets dat zou kunnen je ziek maken, uw immuunsysteem bevordert chemische veranderingen om te helpen uw lichaam ward van ziekte. U zijn blootgesteld aan duizenden stoffen elke dag, en de meeste doen niet veroorzaken uw immuunsysteem te reageren. In sommige gevallen echter, u kan voldoen aan bepaalde stoffen die leiden een reactie van het immuunsysteem tot, zelfs als ze niet meestal schadelijk voor het lichaam zijn. Deze stoffen worden allergenen genoemd. Wanneer uw lichaam op hen reageert, veroorzaakt het een allergische reactie. Hier ervaar je eczeem. Dus, wat zijn de verbindingen van allergische en eczeem?

Allergenen

Er zijn alledaagse materialen in het milieu die kan leiden tot u een allergische reactie en trigger eczeem (of AD) oplaaien. Sommige van de meest voorkomende zijn seizoensgebonden pollen, huisstofmijt, huidschilfers van honden en katten, schimmel en roos.

Allergenen die symptomen veroorzaken te houden rond een veel langer, of terug te komen, zijn veel moeilijker te lokaliseren. Het is belangrijk om te weten van de allergenen die veroorzaken een flare-up, kunnen zodat u kunt uw uitslag onder controle te houden.

Allergisch eczeem is ook bekend als allergische dermatitis, contactdermatitis, allergische contact, dermatitis en contact eczeem.

Hoe het lichaam reageert op allergenen?

Wat onderzoek gebleken dat mensen met eczeem een defect in hun huid barrière hebben kunnen. Kleine gaten in de huid er snel uitdrogen, en laten kiemen en allergenen in het lichaam. Wanneer allergenen de huid invoert, prompt zij het lichaam om chemische stoffen die leiden tot de roodheid en zwelling, ontsteking genoemd. Onderzoek wijst ook op een probleem met een soort witte bloedcel dat chemische stoffen die de allergische reacties van de besturingselementen in het lichaam helpen releases. Dit kan helpen verklaren waarom mensen met eczeem hebben uitbraken wanneer ze rond allergenen zijn.

Vermijden allergie triggers te voorkomen flare-ups

voor het beheren van eczeem, moet u dagelijks hydrateren en neem uw medicatie zoals uw arts het voorgeschreven. Het helpt ook om te voorkomen dat anti-triggers. Wegblijven van dingen die uw huid irriteren. Gemeenschappelijke regels omvatten wol, zepen en detergenten, parfum, chemische stoffen, zand, en sigarettenrook.

Allergie triggers voorkomen. Pollen, schimmel, huisdier dander, stofmijten en andere allergenen kunnen maken eczeem oplaaien. U kon proberen een stofdichte matras en kussenslopen, verwijderen van tapijten, Vermijd contact met dieren en verblijf binnenshuis als stuifmeel graven hoog zijn.

Als eczeem strijd u vanwege allergenen trekt, echter u moet genezen zo spoedig mogelijk. Hier kunt u de dagelijkse hydraterende crème voor de extra manieren genezing van eczeem. Het is raadzaam het Revitol eczeem. Dit product is gekozen omdat deze wordt vertrouwd om te genezen Eczeem alleen op 3 dagen. Als u het origineel Revitol eczeem, kan u ons contacteren op deze website. Voor zijn wij de officiële distributeur website om ervoor te zorgen dat u het oorspronkelijke Revitol eczeem krijgt.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>