Hoe verhoging van collageen en elasticiteit in uw lichaam de huid?

Wat weet jij over de elasticiteit van het collageen en de huid? Hier informeren wij de relatie tussen de twee vlekkeloze huid gezond maken.

Skin is uw lichaam buitenste schild. Het beschermt het lichaam tegen de elementen. Bovendien is de huid Weert de zon stralen schadelijk en zet met een aantal andere milieu irriterende middelen. Bent u boven een bepaalde leeftijd, kan u in de spiegel keek en uw huid terug getrokken langs je wangen. Het herinnert u aan wat je eruit zag voordat uw huid begon te verzakken een beetje. Hoe verhoudt de twee zich tot het maken van een vlekkeloze huid?

Wat is collageen?

Collageen is de beschermende vezel die als het bindweefsel in het lichaam fungeert. Volgens de George Mateljan Foundation, is het gemaakt van eiwit. Daarnaast bevat collageen een grote hoeveelheid twee aminozuren. Hydroxyproline en hydroxylysine voorzien van collageen de flexibiliteit en kracht weefsel en organen om elkaar te houden. Het zal uitbreiden met groei en reparatie van beschadigde cellen.

Wat huid elasticiteit is?

Huid elasticiteit is het huideigen vermogen om te rekken en ga dan terug naar normaal zodra de noodzaak te rekken verdwenen is. Samen met grijze haren en rimpels is verminderde huid elasticiteit een feit van veroudering voor de meeste mensen. De aandoening staat bekend als elastose. Het kan zijn met name gemakkelijk te zien in delen van het lichaam meest blootgesteld aan de zon. In feite is elastose meest merkbaar gezien in mensen besteden de meeste van hun tijd in openlucht. Het kan leiden tot een leerachtige, verweerde uitstraling.

Collageen en elasticiteit

samen, collageen en elastine bindweefsel vast te houden en helpen om zijn vorm te houden. Als uw huid collageen verliest, verliest elasticiteit en, gemiddeld, we verliezen ongeveer 1% van onze collageen jaarlijks na de leeftijd van 20 jaar! De meer collageen die we verliezen, de meer fijne lijntjes en rimpels verschijnen en daarom is het essentieel dat we werken aan onze collageen toenemen naarmate we ouder worden.

Naarmate je ouder worden, uw huid begint te verliezen zijn elasticiteit, produceren minder collageen en elastine. Elastine, is zoals de naam al suggereert, verantwoordelijk voor het geven van uw huid zijn vering of elasticiteit. Collageen, aan de andere kant, geeft uw huid zijn kracht. Oestrogeen is een factor in de creatie van het collageen, zodat postmenopauzale vrouwen waarschijnlijk meer van een verlies van elasticiteit in hun huid ziet.

Hoe het verhogen van collageen en elasticiteit

voor het bouwen van collageen en elastine, het gebruik van producten die antioxidanten bevatten. Het anti-veroudert agenten stimuleren en helpen behouden huid collageen en elastine. Bovendien zal het vechten oxidatieve stress. Vervolgens retinol stimuleert celproductie en helpt onthullen vastere, zoek jongere huid.

Met de leeftijd, zonlicht en blootstelling van de vrije radicalen, collageen in de huid verliest zijn elasticiteit. Het zal ook de inbreng van nieuwe cellen in een veel lager tempo. Crèmes en collageen injecties tijdelijk kunnen echter verloren collageen terugzetten. Bovendien, kunnen meer natuurlijke technieken wenselijk zijn.

Het is duidelijk dat om de elasticiteit van uw huid verhogen, de productie van collageen moet verhogen. Nuttigen van het collageen supplement kan u helpen om de productiviteit van het collageen in je lichaam. Daarom raden we de Hydrolysed collageen. Deze Hydrolysed collageen heeft ook al voorgenomen om bijdragen tot de versterking van haar, huid en nagels, alsmede het aanbieden van gezamenlijke ondersteuning. Om dit product die kan je op deze website als de officiële distributeur. De manier is zo makkelijk en kun je dit product perfect voor uw toenemende collageen en huid elasticiteit.

Hydrolysed Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>