Hoe psoriasis en glutenvrij dieet voor goede behandeling?

Psoriasis en gluten verbinding in beïnvloeden? Nou, om te weten hoe de twee verbinding maakt, moet u het volgende artikel lezen. Het zal verduidelijken alle verwarring.

Veel patiënten met psoriasis en artritis psoriatica, die op zoek zijn voor behandelingen waarbij geen drugs zijn ook geïnteresseerd in de gluten-vrije diëten. Zij vragen zich af als deze diëten hun toestand zal verbeteren. Hebt u psoriatische, fouten uw immuun systeem gezonde cellen in je gewrichten en huid voor vreemde indringers. Dientengevolge, aanvallen uw immuunsysteem die cellen. Dit kan veroorzaken gewrichtsontsteking, huid symptomen en vermoeidheid.

Wat zijn gluten en psoriasis?

Het is gemakkelijk om te denken van psoriasis als slechts een “huidaandoening.” Echter, psoriasis begint eigenlijk onder de huid. Het is een chronische (langdurige) ziekte van het immuunsysteem. dat kan variëren van mild tot ernstig. Zoals meest chronische ziekten, kan psoriasis gepaard gaan met andere veterinairrechtelijke voorschriften zoals artritis psoriatica, Type 2 diabetes en hart-en vaatziekten.

Aan de andere kant, gluten is een complexe eiwit gevonden in tarwe, gerst en rogge. Het veroorzaakt problemen voor mensen die het hebben van coeliakie, een aandoening die schadelijk is voor de darm, en voor mensen die allergisch of gevoelig zijn voor gluten. Producten, zoals brood, pasta, crackers, en zijn voor de hand liggende bronnen van gluten. Maar gluten wordt gebruikt op veel onverwachte plaatsen in de verwerking van levensmiddelen, met inbegrip van lunch vlees, sojasaus, zoethout, ijs, mononatriumglutamaat (MSG) en salade dressings, slechts een paar te noemen.

Kan een gluten-vrij dieet helpen uw psoriasis?

Veel mensen met psoriasis zich afvragen of gluten-vrije diëten hun toestand zal verbeteren. Er zijn personen met gluten gevoeligheid en mensen met coeliakie, een werkelijke allergie. Beide vereisen de eliminatie van gluten uit uw dieet. U kunt praten met uw zorgverzekeraar over een eliminatie dieet of een bloedonderzoek naar scherm voor coeliakie.

Hier, moet u het verwijderen van alle producten waarin tarwe, gerst of rogge uit uw dieet als u wilt een glutenvrij dieet. U moet ook vermijden haver die niet zijn gecertificeerd zuiver of gluten-vrij. Vraag uw arts of diëtist voor een lijst van voedingsmiddelen en voedselingrediënten die typebibliotheken gluten bevatten. Mout is bijvoorbeeld gemaakt van gerst en gevonden in veel voorverpakte producten.

Voors en tegens van een gluten-vrij dieet

wat onderzoek bevindingen wijzen op een verband tussen artritis psoriatica en glutenintolerantie. Er is meer onderzoek nodig om te bepalen hoe sterk die link is. Wetenschappers besloten om erachter te komen of antilichamen voor coeliakie kunnen worden gevonden in het bloed van mensen met psoriasis. Zij wisten al dat psoriasis werd gezien in sommige patiënten die coeliakie had zonder symptomen (de zogenaamde non-coeliakie-gluten gevoeligheid) plus het feit dat een remissie kan worden gezien in psoriasis met een gluten-vrij dieet.

Te begrijpen waarom en als het elimineren van gluten geschikt voor u wellicht, is het belangrijk om te begrijpen waarom en hoe de gluten problemen voor sommige mensen veroorzaken kan. Glutenallergie: deskundigen schatten dat omhoog aan 2 miljoen mensen in de VS kunnen lijden aan een allergie voor gluten, die is gevonden in brood, pasta, crackers en andere gebakken goederen gemaakt van tarwe, gerst of rogge. Minder duidelijk zijn verwerkte voedingsmiddelen, van lunchmeats tot salade dressings, dat kan ook dit potentieel problematisch eiwit bevatten.

Nou, over gluten en psoriasis zal geven sommige pross en cons. Nu, zullen wij u een goede manier om de oplossing van uw probleem met psoriasis. U kunt de behandeling met behulp van zulk soort huid verzorging crème. Dat is de Revitol Dermasis. Dit product is gemaakt met dermatologen test onder klinische manieren. Kruiden en natuurlijke ingrediënten worden de belangrijkste componenten op deze crème. Dit is de reden waarom wij raden u aan deze Revitol Dermasis gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>