Hoe behandel je psoriasis onder oog met gevoeligheid?

Wat kan u doen tegen psoriasis onder oog? Psoriasis onder ogen hebben, voelen u zo ongemakkelijk. Hier ziet u hoe te genezen snel van de pijn.

Psoriasis is een veel voorkomende huidaandoening. Het treedt op wanneer uw huid lichaamscellen te snel vanwege de snelle celproductie opbouwen. Deze overproductie van huidcellen leidt tot dikke, schilferige vlekken op verspreide gebieden van uw lichaam. Deze patches verschijnen vaak worden wit of zilver. Ze veroorzaken ook vaak jeuk en irritatie. In sommige gevallen kunnen het voorkomen dat de schalen zelfs worden pijnlijk.

Psoriasis flare-ups rond de ogen

de huidaandoening ergens op uw lichaam kan ontwikkelen. Dit omvat uw geslachtsdelen, hoofdhuid en, zeer zelden, zelfs uw oogleden en de wimpers. Hier, psoriasis onder of rond de ogen kunnen erg pijnlijk zijn. Hoewel ze relatief zeldzaam zijn, kunnen psoriasis flare-ups in de buurt van de ogen vooral pijnlijk en moeilijk te behandelen zijn. Schubben en droogheid, kunnen leiden tot de randen van de oogleden op de curve omhoog of omlaag, die kunnen produceren drogen van de cornea (de heldere laag op de voorkant van het oog) of toestaan dat de wimpers om schrapen het hoornvlies van het oog.

Psoriasis rond de delicate huid van je ogen kan worden behandeld, maar het vereist speciale aandacht om ervoor te zorgen dat u geen ongewenste complicaties doen ervaren. De weefsels in deze gevoelige gebieden zijn zeer gevoelig en gemakkelijk getekend. Behandelingen moeten zorgvuldig worden gecontroleerd om te voorkomen dat de verzwarende de gevoelige gebieden en de conditie slechter maken.

Behandelingsopties

de actuele behandelingen kunnen een goede manier voor de behandeling van psoriasis onder ogen. Verschillende soorten crèmes en zalven kunnen effectief milde gevallen van psoriasis behandelen. Niet alle van deze kan worden gebruikt op de gevoelige huid rond je ogen, echter. Overmatig gebruik van sommige actuele behandelingen rond je ogen kan verhogen het risico van glaucoom en cataract. Om die reden is het belangrijk dat u werken met uw arts om het gebruik van actuele behandelingen zorgvuldig op een veilige manier.

Psoriasis in de ogen is zeer zeldzaam. Als je hebt, kunnen je ogen worden pijnlijk droog. Mogelijk moet u antibiotica voor de behandeling van een ooginfectie, als je er een krijgt. U kunt echter ook de vochtinbrengende crème dat geen irritatie side effect heeft. In deze situatie bieden wij u de Revitol Dermasis. Deze veilige hydraterende crème kan helpen bij genezing van psoriasis op overal, met inbegrip van onder ogen. Als u betere behandeling, kunt u de room twee keer per dag. Krijgen deze ontzagwekkende Revitol Dermasis crème op deze website omdat we een officiële distributeur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>