Glükomannán kiegészítő fogyás pirula: biztonságos az egészségre

Glükomannán kiegészítő fogyás tabletták állnak most. Ez a zsírégető kiegészítő nagyon alkalmas mindenki számára.

Glükomannán egy cukor készül a gyökér a konjak növény (Amorphophallus konjac). Glükomannán por, kapszula, és a tabletta használják gyógyszert. Glükomannán használják székrekedés, fogyás felnőttek és gyermekek, a 2. típusú cukorbetegség, vércukorszint, és csökkenti a koleszterinszintet. Élelmiszerekben, glükomannán alkalmazunk sűrítő vagy gélesítő szer. Glükomannán lisztet és a port használt élelmiszer.

Glükomannán élelmiszerekben

Glükomannán használnak egyes élelmiszerek, mint sűrítő, de a lényeg az érdeklődés számunkra az, hogy Glükomannán lehet használni, hogy egy adott típusú japán tészta úgynevezett shirataki tészta. Ezek a magas szintű rost, szinte nincs kalória, és azok ismertek elnyelő ízek a szószok és fűszerek, hogy azok párosítva. Számos különböző cég fejlesztett tartományok étrend tészta, tészta és rizs alapuló összetevő glükomannán, keverve nagy mennyiségű vízzel. Ezek közé tartozik a márkák, mint a Zero tészta és Vékony tészta.

Mik oldható rostokat glucomannan?

Oldható rostok egy formája az úgynevezett „komplex” szénhidrát (ami azt jelenti, hogy a bonyolultabb molekuláris szerkezete nehezebb a testünk, hogy lebontják), amely vízben oldódik. A folyékony, oldható rostok viszkózus gélt képeznek. Például, gyümölcs pektin használják sűrítésére dzsemek és zselék, míg xantángumit alkalmazunk emulgeálószer, ami élelmiszerek krémesebb. Az oldható rostok is nagy baktériumok étel (amely keresi oldható rost kifejezés prebiotikus). A gyomor-bél baktériumok mohón kovász oldható rostokat, ami melléktermékek, például értékes tápanyagok, vagy nem-annyira-kívánatos gázok.

A glucomannan előnyök

Bár a kutatás továbbra is fejlődik, és az FDA nem adta jóváhagyását bármely glucomannan termék egészségre vagy fogyás igények előzetes tanulmányok ígéretesek. Egy 2007-ben megjelent tanulmány a British Journal of Nutrition, a résztvevők, hogy egy glucomannan és psyllium maghéj kombinált kiegészítés elveszett körülbelül 10 kilót 16 hét képest 1,7 £ elveszett a placebo-csoportban. Egy másik vizsgálat során csak glucomannan megmutatta átlagosan 5,5 font elvesztette több mint nyolc hét, anélkül, hogy bármilyen más diéta vagy életmód megváltoztatásával.

Hogyan működik?

Glükomannán működhet a gyomorban és a belekben vizet elnyelve alkotnak terjedelmes rost, amely kezeli a székrekedést. Azt is lassítják a cukor felszívódását és a koleszterin bélből, segít szabályozni a vércukorszintet a cukorbetegség, és csökkenti a koleszterinszintet.

Tanulmányok és fogyás

Van számos elvégzett vizsgálatok, hogy tanulmányozza a kapcsolatát Glükomannán fogyasztás és a fogyás. Ezek mindig úgy találta, hogy a felhasználók szignifikánsan nagyobb fogyás fogyasztásakor Glükomannán a placebóval összehasonlítva termék. A legtöbb ilyen tanulmányok arra ösztönzik, hogy a felhasználók nem változtathatják meg a szokásos étkezési szokások vagy a testmozgás a klinikai vizsgálatok során, hogy zárja ki a fogyás egyéb tényezők miatt.

Legjobb Glükomannán kiegészítő fogyás tabletták

A legjobb Glükomannán kiegészítő fogyás pirula ajánljuk a proto-Col SlimFizz. Ez egy nagy fogyás kiegészítése Wth Glükomannán. SlimFizz Glükomannán is magas természetes viszkozitási és mentes a szulfátok és a nehézfémeket. Glükomannán működik, mint egy természetes étvágycsökkentő. Amikor fogyasztott, Glükomannán kitágul a gyomor és béltraktus le, így ha a teltségérzet és segít csökkenteni a napi kalória-bevitel.

Hol kapható

Meg kell vásárolni ezt SlimFizz a hivatalos honlapon. Kiválaszthatja a termék linkre kattintva kell tennünk. Ez a rendszer átirányít a hivatalos honlapján a SlimFizz lehető legjobban glucomannan kiegészítés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>