Glükomannán kiegészítő a súlycsökkenés, hogy tényleg működik

Mi biztosítja nagy információt glucomannan kiegészítő a súlycsökkenés. Ez egy nagyon népszerű zsírégető ma.

Aki keres egy természetes támogatás fogyás kell meg is találta glucomannan és ez is egyike azon kevés összetevők tudományosan bizonyítottan működik. Glükomannán természetes rost, amely gyökeréből nyert a konjak növény. Más néven konnyaku burgonya, elefánt yam, voodoo liliom; konjakkal őshonos sok kelet-ország, köztük Japán és Indonézia. Azonban nem tudja, hogy melyik a legjobb Glükomannán étvágycsökkentő, ami működik is?

Mi glucomannan?

Glükomannán olyan összetevő, amely származik a gyökér a növény konjac (Amorphophallus konjac), amely már termesztik Ázsiában évszázadok való alkalmazásra élelmiszer és gyógyszer. Glükomannán egy oldható rost, amely képes elnyelni, mint 17-szer a saját súlya a vízben. Ez azt jelenti, hogy belépéskor a gyomorba, megduzzad, mivel felszívja a víz, ami ömlesztett. Ez a hatás okozza étvágy. Mivel úgy vélik, egy étkezési rost, Glükomannán gyakran használják székrekedés vagy javítása székletürítés.

A glucomannan előnyök

Bár a kutatás továbbra is fejlődik, és az FDA nem adta jóváhagyását bármely glucomannan termék egészségre vagy fogyás igények előzetes tanulmányok ígéretesek. Egy 2007-ben megjelent tanulmány a British Journal of Nutrition, a résztvevők, hogy egy glucomannan és psyllium maghéj kombinált kiegészítés elveszett körülbelül 10 kilót 16 hét képest 1,7 £ elveszett a placebo-csoportban. Egy másik vizsgálat során csak glucomannan megmutatta átlagosan 5,5 font elvesztette több mint nyolc hét, anélkül, hogy bármilyen más diéta vagy életmód megváltoztatásával.

Tanulmányok és fogyás

Számos tanulmány zajlik közötti összefüggések vizsgálata Glükomannán fogyasztás és a fogyás. Ezek mindig úgy találta, hogy a felhasználók szignifikánsan nagyobb fogyás fogyasztásakor Glükomannán a placebóval összehasonlítva termék. A legtöbb ilyen tanulmányok arra ösztönzik, hogy a felhasználók nem változtathatják meg a szokásos étkezési szokások vagy a testmozgás a klinikai vizsgálatok során, hogy zárja ki a fogyás egyéb tényezők miatt.

Mennyit glucomannan fogyni

Glükomannán kapszulák és porok kaphatók-adag adagok, valamint a ömlesztett por. Napi teljes dózis, 3 és 4 g glükomannán, hozott fokozatosan egész nap étkezés előtt, hatékony fogyás. A legjobb fogyás eredménye ez a diéta kiegészítése csak akkor lehetséges, ha nem születik előtt körülbelül 30 perccel az étkezés. Lehet vásárolni glucomannan bármelyik megbízható online eladók, akik ismert eladni a legjobb minőségű termékeket.

Glükomannán kapszula fogyás

Fiber teremt teltségérzetet, így megkönnyítik, hogy kevesebbet egyenek étel és kevesebb kalóriát fogyasztanak. Az Amerikai Dietetikus Szövetség azt javasolja, 25g rost naponta a nők és a férfiak 38g éves korig 50, és 21-t és 30 g, illetve 50 éves kor után Glükomannán egy egyszerű módja, hogy növelje a napi rost bevitel és segíti a fogyást.

Egyéb egészségügyi ellátások

Ez egy vízoldható rost. Emiatt az indiai ájurvédikus gyógynövény gyógyszer, glucomannan hagyományosan használt természetes orvosság leküzdeni a székrekedés és emésztési problémák. Ahogy megbeszéltük az elején ezt a cikket, ez a diéta kiegészítése képes befogadni a sok glükóz és zsír maga az emésztőrendszer és a levelek, kisebb mennyiségű őket a szervezet felszívja. Mivel ez a diéta kiegészítéseként nagyon viszkózus jellegű, ez olyan, mint egy szivacs, hogy szar, még a felesleges koleszterint a belekben.

Hol kapható

Ha meg szeretné vásárolni a Glükomannán kiegészítő a súlycsökkenés, akkor látogasson el a linkek itt. Ez rosszul irányít, hogy legyen a hivatalos honlapján a proto-Col SlimFizz. A proto-Col SlimFizz egy megbízható glucomannan kiegészítő, amely működik, nagyon hatékony és jelentős. Úgy működik, mint egy étvágycsökkentő és súlyvesztés. Most, kattintson a linkre, hogy a hivatalos honlapján a proto-Col SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>