Geschikte behandeling voor psoriasis en zwangerschap: veilig en effectief

, Moet meer aandacht wanneer een zwangere vrouw ervaart van psoriasis. Eigenlijk, hoe kunnen psoriasis en zwangerschap aansluiten? Wat is de beste behandeling?

In het algemeen, psoriasis heeft geen invloed op de mannelijke of vrouwelijke reproductieve systemen. Veel behandelingen van de psoriasis vereist echter speciale voorzorgsmaatregelen vóór en tijdens de zwangerschap. Het is belangrijk om te overleggen met uw arts om te controleren of dat uw psoriasis behandelingen zijn veilig voor zwangerschap en borstvoeding. Psoriasis moet u zwanger of het dragen van een gezonde baby tot termijn niet stoppen. Als uw symptomen niet tijdens de zwangerschap, het vinden van opluchting kan een uitdaging verdwijnen.

Invloed van psoriasis op zwangere vrouwen?

Sommige vrouwen zien een verbetering in de ernst van hun psoriasis tijdens de zwangerschap, terwijl anderen melden dat hun psoriasis wordt nog erger. Veranderingen in de ernst van de psoriasis variëren van individu en van zwangerschap tot zwangerschap.

Hoewel medicijnen beperkt tot zwangerschap en borstvoeding worden moeten, dit wellicht onmogelijk voor degenen die artritis psoriatica hebben. Sommige pijnstillers kunnen veilig gebruikt worden tijdens de zwangerschap. Praat met uw arts over alle over de toonbank en voorschriftmedicijnen voor de conceptie, tijdens de zwangerschap en tijdens borstvoeding meenemen.

Beheren psoriasis tijdens de zwangerschap

moisturizers van toepassing. Hoe dikker, hoe beter, zegt Dr. Hsu. Toepassen royaal op uw huid bij voorkeur snel na het baden te vergrendelen in de oliën van de huid die aan de oppervlakte gekomen.

Stress te verminderen. Sommige vrouwen vinden dat hun psoriasis fakkels wanneer ze onder stress. Om te minimaliseren van stress, eet gezond, goed uitgebalanceerde maaltijden; Zorg voor voldoende slaap; verminderen uw werkbelasting; Oefening regelmatig, en oefen ontspanningstechnieken zoals yoga en meditatie.

Welke behandeling is veilig om te gebruiken tijdens de zwangerschap?

De juiste behandeling voor psoriasis in een vrouw die zwanger is, of wie van plan is een zwangerschap, zal afhangen van de omvang en de ernst van de huidaandoening.

Actuele therapie kan worden gebruikt met vertrouwen, maar vermijd het gebruik van grote hoeveelheden calcineurin-remmers, salicylzuur, calcipotriol en topische steroïden voor lange periodes.

UVB fototherapie is veilig voor zwangere vrouwen met meer ernstige psoriasis. Ciclosporine kan worden voorgeschreven wanneer systemische therapie is essentieel, verstrekken van bloeddruk en nierfunctie zeer zorgvuldig worden gecontroleerd.

Bij het kiezen van de moisturizer, zorgen dat het veilig voor u en uw baby. Het kiezen van de juiste psoriasis crème voor vrouwen in zwangerschap soms maakt u zich slechter. u kunt met uw arts raadplegen voordat u de crème. Nu echter, we raden u aan om het gebruik van de natuurlijk geformuleerde crème als Revitol Dermasis. Dit product is veilig gebruikt voor baby, kinderen, volwassenen en zwangere vrouwen. Alle ingrediënten zijn veilig met natuurlijke en kruiden componenten. Dus zorgen nooit Revitol Dermasis gebruiken voor de behandeling van psoriasis in elke conditie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>