Forstå psoriasis hos barn: tilstand og behandling

Psoriasis kan vises hvor som helst på kroppen, mest vanlig på knærne, hodebunn, albuer og overkropp. Men hva er den beste behandlingen for psoriasis hos barn?

Psoriasis er en vanlig, noninfectious hudtilstand. Det fører hudceller å utvikle mye raskere enn normalt og ikke falle av som om de skulle. Cellene bygge opp på din hudoverflaten, forårsaker områder av tykk, rød hud kalt plaketter. Plaketter er vanligvis kløen og dekket med tykk hvitaktig-sølvfargede skalaer. En overaktiv immunsystemet er skylden for denne prosessen.

Hva slags psoriasis forekommer hos barn?

Hver av mønstre av psoriasis beskrevet i voksne kan sees i barn. Disse inkluderer Prøvelegemers bøyestrekkfasthet språk psoriasis (røde områder mellom hudfolder). Andre er hodebunnen psoriasis (tykk skala på områder av hodebunnen). Tredje er spiker psoriasis (spikeren dystrophy knyttet til psoriasis). Fire er akutt Guttat psoriasis (små røde plaketter inntreffer etter en infeksjon).

Kan du også finne ut dine barn med typer kronisk plakkpsoriasis (rød plaketter med skalering forekommer hvor som helst på kroppen). Erythrodermic psoriasis er alvorlig rød som dekker de fleste eller alle av kroppen. Pustuløs psoriasis (alvorlig pustler som oppstår akutt). Den lysfølsomme psoriasis påvirker områder av soleksponering. Siste er Guttat, ansikts- og Prøvelegemers bøyestrekkfasthet språk psoriasis er spesielt vanlig i barn.

Hvorfor har barnet mitt psoriasis?

Arv faktoren synes å spille en rolle. Om lag en tredjedel av mennesker med psoriasis kan identifisere en slektning, levende eller døde, med psoriasis. Det anslås at hvis 1 foreldrene har psoriasis at det er en 15% sjanse for at et barn vil utvikle tilstanden. Hvis begge foreldrene har psoriasis, øker dette til ca 75%. Interessant, hvis et barn utvikler psoriasis og verken foreldre påvirkes er det en 20% sjanse at en bror eller søster vil også få psoriasis. Dette skyldes at tilstanden er kjent for å hoppe over generasjoner, men et sted det vil være en familiær link til en slektning via en eller begge foreldrene.

Behandling av barnet

det er ingen kur mot psoriasis, men leger har mange måter å behandle symptomer og hjelpe barnet ditt føle seg bedre. Generelt, behandler de psoriasis på samme måte i barn som voksne. Men kan hvor mye medisin brukes på barn eller hvor ofte hun tar det være litt annerledes.

Barn med psoriasis alltid behandles først med salver eller kremer kalt aktuell du gni på irritert hud. Andre behandlinger inkluderer lys terapi (fototerapi) og medisiner. Har en detaljert samtale med barnets lege om behandling planer, spesielt om hvorvidt noen av dem kan ha langsiktige virkninger på barnets helse.

Men når du ikke vil gi mer medisiner, du kan balansere ved å gi utenfor behandling. Ved hjelp av visse kremen for psoriasis, vil barna være tryggere. Her, vi bare anbefale fuktighetskrem cream Revitol Dermasis. Dette er laget av naturlige urter som kan gjøre bedre din barn forhold uten noen harde. Selvfølgelig, er det trygt nok å gi selv for spedbarn. Derfor aldri ignorere dette Revitol Dermasis krem og plukke dem her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>