Forskolin 125 mg ръководство за дозиране

Изследователите са установили, че форсколин 125 mg е много ефективен при намаляването на теглото и лечението на затлъстяването. Научете как да приемате форсколин 125 mg тук. Когато се огледате онлайн, ще намерите някои смесени мнения относно използването на forskolin за отслабване. Някои хора казват, че това е най-лошото, което някога са се опитвали и изобщо не са постигнали никакви резултати. Други, говори високо за forskolin за своята ефективност и различен подход към намаляване на теглото. Много лекари високо оцениха forskolin като добавка, която предизвиква каскада от реакции, които карат мастните клетки да се стопят. И така, на кого да се доверим? Всички загадки, които го казват, са най-лошите добавки, които някога са съществували, или има ли всъщност нещо за форсколин, което може да ви накара да отслабнете?

Проучвания върху форсколин

Изследователите са открили forskolin в доза от 125 mg, за да бъдат ефективни при намаляването на теглото и лечението на затлъстяването. В едно последно проучване 30 мъже със затлъстяване или с наднормено тегло, които използват форсколин, успяха да намалят телесните си мазнини и значително увеличиха теглото си в сравнение с техните партньори в плацебо групата. Като допълнителен резултат индивидите също успяха да увеличат костната си маса. Друго проучване съобщава ползите от използването на форсколин за намаляване и предотвратяване на случаи на астма. Изследването доказва, че потребителите на добавката имат малко случаи на астма в сравнение с групата, която не използва. Освен това, когато са настъпили случаите, тежестта е по-малка в сравнение с тази в групата на плацебо и хората са имали по-лесно дишане. Някои хора твърдят също, че forskolin е полезен при лечението на глаукома. Едно проучване разкрило, че може да помогне за облекчаване на натиска, свързан с болестта и най-вече в очите. Добавката има много приложения, които включват лечение на някои случаи на сърдечно-съдово заболяване. Някои проучвания също предполагат, че това може да помогне за подобряване на функционирането на сърцето. Хората с идиопатична конгестивна кардиомиопатия могат да се възползват в голяма степен от лекарството.

Forskolin 125 mg

Въз основа на научни изследвания, най-добрата доза форсколин е: Една доза два пъти дневно от 125 mg от coleus forskohlii, стандартизирана до 20% форсколин, или 250 mg от coleus forskohlii, стандартизирани до по-ниска 10% концентрация. Това е същата доза, използвана от много знаменитости, за да получите оптимални резултати.

Кога да вземете forskolin

Най-доброто време за консумация на форсколин 125 mg е два пъти дневно преди хранене – за предпочитане тридесет минути преди хранене. Тъй като това не е мазнино свързващо вещество, приемането му с храна няма да промени, а ще бъде направено преди хранене, или хранене, позволяващо добавката да влезе в тялото ви и да работи както върху апетита, така и върху мазнините, преди да седнете, за да ядете. Най-добрият начин да започнете добавката е с кратък пробен период, за да видите дали страдате от нежелани странични ефекти, преди да полагате усилия да я включите в ежедневието си. След като направите това, то ще стане втора природа като вашата сутрешна чаша кафе. Въпреки че, разбира се, добавката ще бъде много по-добре за вас. Приемането на форсколин 125 mg дневно също е важно – много малко лекарства и добавки, освен болкоуспокояващи, действат ефективно, ако се приемат спорадично. Ако знаете, че е вероятно да пропуснете доза или да не се замислите да вземете добавката си, настройването на алармата на телефона ви може да ви помогне. Приемането на таблетка веднага след като се събудите сутрин и отново веднага щом се върнете от работа, вероятно ще бъде най-доброто време, за да вземете тази добавка, за да я включите в ежедневието си или просто кликнете върху банера по-долу за да научите повече за употребата на форсколин 125 mg.

forskolin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>