Forskolin е много полезен за астма

Forskolin се получава от индийско растение, известно като coleus forskohli. Някои проучвания подкрепят, че форсколин може да се използва за лечение на астма. Forskolin е популярна добавка, терапевтичен наркотик и изследователски инструмент, който навлиза в медицинската практика от аюрведа. Ето някои ползи за здравето на forskolin:

  1. Forskolin помага да отслабнете.
  2. Forskolin може да се използва за лечение на диабет.
  3. Forskolin влияе на имунната система.
  4. Forskolin може да убие раковите клетки.
  5. Forskolin е добър за сърцето.
  6. Forskolin отпуска мускулите в кръвоносните съдове.
  7. Forskolin може да предотврати различни видове хирургични усложнения.
  8. Forskolin се използва за лечение на кожата.
  9. Forskolin влияе върху яйчните клетки и сперматозоидите.
  10. т.н.

Forskolin също помага за дишането

Forskolin също така отпуска мускулите в белите дробове, помагайки да диша. Инжектирането или инхалацията на форсколин предотвратява свиването на белите дробове по време на операцията и може да се използва и за астма. Той също така намалява кръвното налягане по време на операцията, което може да предотврати кървенето. Colforsin daropate, производно на форсколин, предотвратява затягането на белите дробове при хората, което е полезно при астматични атаки. Forskolin действително е сравняван в ефикасност с две лекарства за астма, натриев хромогликат и беклометазон. Установено е, че е по-ефективно от натриев кромогликат.

Forskolin помага при астматичните атаки

Астма, състояние, при което дихателните пътища се възпаляват и подуват, е друго условие, лекувано исторически от форсколин. Оказва се, че тези ползи наистина са наистина реални. Традиционно, астмата се лекува чрез стероидни инхалатори или хромоглициева киселина, нестероиден инхалатор, както и различни противовъзпалителни средства и бронходилататори – последният от които се използва за спешно лечение за откриване на дихателни пътища по време на астматичен пристъп. Има храни за ядене и избягване, за да се предотврати и намали тежестта на астматичните атаки, в допълнение към някои добавки и етерични масла, които могат да помогнат. Forskolin е друга добавка, която може да бъде полезна за пациенти с астма. Установено е, че е по-ефективно от кромоглициновата киселина в поне едно проучване, изследващо способността на forskolin да предотврати астматични атаки, тъй като участниците, които го приемат, са получили около половината от астматичните пристъпи като тези, които приемат кромоглицинова киселина. Друг експеримент показва, че форсколинът е естествен и относително безопасен вариант за лечение за страдащите от астма.

Как може toskolin да работи за лечение на астма

Форсколин изглежда работи по начин, подобен на някои типове конвенционални лекарства за астма, като повишава нивата на съединение, наречено цикличен аденозин монофосфат. Това помага за отпускане на мускулите около бронхите, за да се улесни дишането. Известно е, че forskolin е полезен за лечение на астма, защото научните открития подкрепят това. Някои изследвания показват, че вдишването на форсколин може да подобри дишането. Други изследвания показват, че приемането на forskolin от устата може да намали астматичните пристъпи.

Как да използвате forskolin за астма

Forskolin има няколко места на действие и трябва да се използва с повишено внимание. Ограничени едноследени клинични проучвания са проведени с перорален и инхалиран форсколин при пациенти с астма и при здрави доброволци. Пероралният форсколин е постигнал по-добра ефективност в сравнение с натриевия хромогликат при предотвратяването на астматични пристъпи при деца и възрастни с лека / умерена персистираща астма, докато инхалаторът форсколин не е по-добър от беклометазон при подобряване на белодробната функция. Нежеланите реакции не са съобщени. Въз основа на клиничните проучвания, препоръчваната дозировка на дозата на форсколин за пациент с астма е 10 mg дневно в продължение на 2 до 6 месеца. Ако искате да получите повече истини за ползата от forskolin за астма, кликнете върху банера по-долу.

forskolin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>