För tidig utlösning krämer för snabb behandling

Lär dig hur tidig utlösning grädde för snabb behandling för att minska hudens känslighet och skapa en bedövande känsla, så att män kan pågå längre under sex innan ejakulerande.

Läkare rekommenderar ofta rådgivning för att behandla för tidig utlösning. Som kan innefatta psykoterapi, samt lära sig sätt att kommunicera med din partner om sexuell dysfunktion. En annan effektiv strategi är att arbeta med din partner eller genom onani att träna kroppen att fördröja utlösningen. Du får till den punkt där du ska ejakulera och då stanna upp och tänka om sport eller något annat för att kyla ner. Detta hjälper dig att träna din kropp att behärska det svaret när du är med din partner.

Behandling för tidig utlösning omfattar läkemedel som används för att behandla depression. Dessa mediciner kanske inte tas dagligen. Din läkare kan råda dig att ta en liten dos många timmar före samlag eftersom detta kommer att vara till hjälp för att tackla problemet. Det måste hållas i åtanke att antidepressiva inte är godkänt som behandling för detta tillstånd. De är kända för att vara effektiva eftersom de leder till bieffekt av fördröjd orgasm. Därför är det viktigt att diskutera med din läkare om fördelar och risker av dessa mediciner.

Hur man snabb behandling med för tidig utlösning krämer.

För en snabb alternativet är att använda tidig utlösning krämer direkt på könsorganen för att hjälpa kontroll för tidig utlösning. Begreppet tidig utlösning krämer fungerar ganska likt bedövningsmedel eftersom det hjälper numb över stimulering och överkänslighet för din manlighet. Det har samma effekt som anestesi, men du tillämpa dem precis som en lotion till huden. De flesta produkter på marknaden innehåller bedövningsmedel ämnen såsom bensokain och lidokain, vilket fungerar underbart för att minska penis känslighet. Kombinerat, dessa aktiva ingredienser minskar hudens känslighet och skapa en bedövande känsla, så att män kan pågå längre under sex före utlösning.

Hur som helst, du kan inte helt beror på deras effektivitet att förebygga kroppens reflex svar under längre perioder. Dock som krämer är kända för att vara en quick fix för onormal ejakulation, inte överanvända det. Du kan använda tidig utlösning krämer en eller två gånger i veckan. De flesta experter rekommenderar även tidig utlösning krämer som en kompletterande behandling på andra behandlingar som naturliga kosttillskott och livsstil terapier.

En hel del framgång förknippas med framgångsrik användning av en för tidig utlösning grädde för snabb behandling är om att faktiskt hitta ett sätt att tillämpa det till dig själv som fungerar bra för dig och detta är inte konsekvent mellan alla män. Du kommer aldrig att veta om en viss kräm kommer att fungera för dig om du inte prova det. Ta del av dessa tips på korrekt användning att minimera biverkningar och göra sex mer njutbar för dig.

premature ejaculation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>