Essentiële psoriasis preventie kan je voor snelle herstel

Wanneer u psoriasis hebben, het is belangrijk te volgen van het advies van uw arts. Nog, je kunt veel doen op uw eigen om controle en preventie van psoriasis.

Psoriasis is een chronische huidaandoening. Huidcellen abnormaal snel te groeien en te bouwen op de top van de huid veroorzaakt. Deze extra cellen produceren dikke, glanzende schubben met droge, jeukende rode vlekken, dat soms pijnlijk zijn. De patches kunnen klein of groot en in intensiteit kunnen variëren in de tijd. Er is geen manier om te voorkomen dat psoriasis. U kunt echter nemen stappen ter verbetering van de symptomen of bijdragen tot het verminderen van het aantal opflakkeringen van psoriasis.

Adres uw stress

Hoewel bijna iedereen stress ervaart, psoriasis patiënten stress zoveel mogelijk moeten vermijden. Het lichaam heeft een inflammatoire reactie op stress, die leiden een opflakkering van psoriasis tot kan. Emotionele vrijheid technieken (EFT): wanneer u de EFT praktijk, kunt u uw vingers kraan meridiaan energiepunten op je lichaam, terwijl het spreken van op maat gemaakte verbale affirmaties op hetzelfde moment.

Een gezond spijsverteringsstelsel

Dit is erg belangrijk. U kan normaliseren uw spijsvertering functioneren en zuiveren van uw maag en darmkanaal met behulp van fangocur Bentomed. Het ontgift de maag en darmen, zodat minder stofwisselingsproducten afval moet worden verwerkt door de huid. Dit vermindert de spanning op de huid.

Gebruik hydraterende lotion

symptomen erger wanneer uw huid is droog, dus hou het vochtig met crèmes en lotions. Dikke en vette zijn, zoals vaseline, meestal het beste. Zij zijn beter bij overvulling vocht onder de huid. Om te helpen verwijderen van schalen, past de crème op de top van hen, dan bestrijken het gebied met plasticfolie of een andere waterdichte materiaal. Laat het op voor een paar uur en deze vervolgens verwijdert.

Voorkomen dat bepaalde medicijnen

bepaalde medicijnen kunnen interfereren met de auto-immune reactie van het lichaam en ontsteking, die leiden psoriasis tot kan veroorzaken. Deze medicijnen zijn de achterban. Lithium wordt gebruikt voor de behandeling van psychische stoornissen, zoals manische depressie. Tegen anti-malaria drugs worden gebruikt ter voorkoming van malaria. De Inderal wordt gebruikt om hoge bloeddruk te behandelen. Indomethacin is een niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddel dat gebruikt wordt voor de behandeling van artritis.

Als je psoriasis vroeg hebt ervaren, moet u weten over het. U kunt ook de moisturizer crème aan herstel psoriasis. De crème die wordt voorgesteld door de dermatoloog is de Revitol Dermasis. Ja, kunt u deze juiste crème. In dit geval is Revitol Dermasis gemaakt van de kruiden en natuurlijke ingrediënten. Daarom kunt u het voor zelfs baby of volwassene op elke leeftijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>