Er det en kobling mellom psoriasis og sopp sykdom?

Tror du vet nøyaktig fakta i psoriasis og sopp? Påvirker sopp virkelig psoriasis triggere? Her kan du få den eksakte forholdene.

Du kanskje lurer på om du har psoriasis eller en soppinfeksjon hvis du arbeider med røde, kløende flekker på huden din. Er det en kobling mellom to? Historie svar bekreftende. Det er allerede en rapporten siterer koblingen mellom sopp og psoriasis. Førstnevnte er beskrevet i Dorland medisinsk ordbok skal en gjær-lignende sopp, som er tilstede i regulerte beløpet inne i menneskekroppen.

Symptom og tilstand psoriasis og sopp

Psoriasis og soppinfeksjoner har noen lignende symptomer, men de er svært ulike forhold. Psoriasis og soppinfeksjoner har lignende symptomer. Det er ikke alltid lett å finne ut hva du ser på med ett blikk. Vanlige symptomer på psoriasis er hevet, rødlig huden patcher, kalt plaketter. I tillegg vil det være en sølvfargede, hvit dekker på patcher, kalt skalaer. Deretter finner du tilstanden til kløe, sprekker huden eller blødning.

Psoriasis resultater når immunsystemet kroppen gir ut feil signaler som skynde produksjonssyklusen av hudceller. Når det gjelder gjær-lignende sopp, hjelper det for å huske at lenger betyr mer. For å være mer spesifikk, som Dr. Whiting, en orthomolecular ernæringsfysiolog notater, jo lenger gjær-lignende organismer oppholdet inne i kroppen, jo flere symptomer er sannsynlig å manifestere.

Kobling mellom to

Psoriasis er en vanlig hudsykdom forårsaket av en sopp som påvirker livet syklus av hudceller. Psoriasis årsaker nye hudceller å bygge opp raskt under overflaten av huden, tvinger det infisert hud å fremstå tykk sølvfargede skalaer og kløende tørre og røde flekker som er noen ganger smertefulle.

McCombs bemerket videre at tilstedeværelsen av gjær-lignende soppen er spesielt høy i pasienter som lider av psoriasis. Koblingen mellom ellers ufarlig gjær-lignende sopp og sykdommen i spørsmålet er understreket også i undersøkelsen gjort av Waldman et al. Når resultatene støttet sin teori at candida Albicans er en av stoffene som utløser den utholdenhet, samt forverring av sykdommen. Psoriasis er ikke bare sykdommen at Candida har en kobling. Leaky gut, skjoldbrusk problemer, og utallige andre.

For å vite om koblingen av to, må du helbrede dem så snart som mulig. Her tilbyr vi den beste måten å behandle dem naturlig og trygt. Måten er ved å bruke en fuktighetskrem oppkalt Revitol Dermasis. Denne kremen inneholder naturlige formelen. Revitol Dermasis krem er formulert uten bruk av sterke kjemikalier ansvarlig for hudirritasjon og skade. Så, hvorfor ikke du velger denne store krem eller helbredende psoriasis eller sopp?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>