Enlast versus emla gjennomgang: hvilken bør du velge?

Noen menn erfarer feromoner. For behandling, vil her vi gi anmeldelser av enlast versus emla med effektiviteten.

Prematur ejakulasjon er ukontrollerte ejaculation enten før eller etter seksuell penetrering. Det skjer med minimal seksuell stimulering og før personen ønsker. Det kan føre til utilfredsstillende sex for begge parter. Dette kan øke angsten som kan legge til problemet. Det er en av de vanligste formene for mannlig seksuell dysfunksjon. Det har trolig påvirket enhver på et tidspunkt i livet. Så, hva er den beste behandlingen mellom enlast versus emla?

Enlast krem gjennomgang

Enlast er en hann ekstrautstyr produkt som hevder det kan stoppe prematur ejakulasjon. Den viktigste ingrediensen i Enlast som desensitizes penis er Benzocaine, som er en FDA godkjente desensitizer, som bidrar til å redusere feromoner. Er en blanding av naturlige urte afrodisiakum ingredienser bevist for å øke sexlysten og glede.

Noen fordeler sannsynlig brukes for å redusere over-følsomhet før samleie. Det hjelper midlertidig redusere utbruddet av utløsning. Denne kremen kan forlenge tiden du sist før ejaculating. Endelig, det er veldig trygg og effektiv med kondomer.

Emla krem gjennomgang

Emla kremen inneholder lidokain og prilocaine, to lokale anesthetics som brukes til nummen midlertidig huden. Emla krem kan også brukes for prematur ejakulasjon, en tilstand der en mann ejakulerer før han ønsker eller etter litt seksuell stimulering. Kremen fungerer ved desensitizing penis og glans, hjelper menn å vare lenger i senga. Emla krem påvirker ikke orgasme intensitet. Produktet er også brukt av leger og sykepleiere til nummen områder som ellers ville føle smerte, for eksempel ved injeksjoner og masker. Emla krem kan også brukes som en bedøvende for tatovering prosedyrer.

Basert på to vurderinger ovenfor, kan du sammenligne hvilken er den beste kremen med høy effektivitet. Vi antar at velger den blir noen bommert. Men har noen vurderinger vist at Enlast er en god og bedre valg som skal brukes. Foruten effektiviteten tilbyr det tryggere bruk. Prisen er også rimeligere med høy effektivitet og kvalitet.

Nå, vi skal introdusere deg stolt Enlast krem for tidlig utløsning. Kremen kan brukes enkelt på penis før sex. Her kan du få opprinnelige Enlast kremen bare på den offisielle nettsiden. Hvor er det? Klikk denne link http://enlast.com/ for å besøke siden. Du kan se hvordan denne kremen vil gi effektive og sikre måter for prematur ejakulasjon behandling.

premature ejaculation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>