Eksem injektion biverkningar du bör inse

Få en injektion misären av eksem? Jab stannar drabbade repor, vilket gör att deras hud att läka och hjälpa dem att sova. Hur är eksem injektion biverkningar?

Smärtsam klåda för personer med eksem kan behandlas med en injektion, en studie har funnit. Repa kliar leder till cykel försämring. Patienter med eksem har för närvarande, att tillämpa steroid krämer på en daglig basis. Omkring en av fem barn lider av eksem, som kan pågå in i vuxenlivet.

Hur fungerar injektion?

Mer än 30 miljoner människor kan ha atopisk dermatit eller eksem, kroniska kliande, röda utslag som visas i olika områden och på olika nivåer av obehag. Injektionen innehåller en antikropp, CIM331, som binder till IL31 och neutraliserar den.

i en forskning, 1,37 procent av patienterna att få veckovisa injektioner och 38 procent av patienterna att få injektioner varannan vecka visade clearing eller nära clearing av hudskador. Bara 10 procent av patienterna som fick placebo såg denna effekt. Totalt 72 procent av gruppen att få en veckovis injektion såg vissa förbättringar och 72 procent att få en injektion varannan vecka såg viss förbättring, medan 38 procent av placebogruppen såg förbättring. Bolaget planerar att presentera detaljerade resultat av prövningar på några peka i framtiden och kommer att lämna in en ansökan till FDA senare i år, sade Zerhouni.

Biverkningar

vanligen, biverkningar av behandling av eksem gallring huden. I vissa fall kommer att injektioner påverka din hälsa. De är till exempel allergiska reaktioner, sova problem (insomnia), humörsvängningar, huvudvärk, eufori, snurrande känsla och andra. Därför innan du gör en injektion för att behandla eksem, är det viktigt att konsultera läkare. Du kan kontrollera vilken typ av allergener som du upplever.

Trots detta, många människor är oroade över potentiella biverkningar av steroider. Tricket är att använda rätt styrka steroid för svårighetsgraden av eksem och vara beredd att ändra behandling som svårighetsgrad av eksem ändringarna.

Även injektion har vissa biverkningar vid behandling av eksem, kan du ta det baserat på läkare förslag. Du kan dock också balansera med daglig återfuktningskräm för att behandla eksem. Varför? Detta rekommenderas att läka eksem från inom och utanför kroppen. Använda kräm kommer att återfukta din hud.

Här, vi föreslår att du använder Revitol eksem grädde. Denna återfuktande kräm har testats av en hudläkare och det är säkert och effektivt. Därför kan du kontrollera produkten på sidan, sidan officiell distributör. Därför kan man köpa Revitol eksem bara på sidan just nu för ett bättre resultat.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>