Eksem etter injeksjon: forskning og finne en konklusjon

Hva vil skje med eksem etter injeksjon? Her vil vi utforske effekten av injeksjon for eksem. Er du nysgjerrig? Ferdig med å lese denne artikkelen.

Hva tror du å behandle eksem med injeksjoner? Mange behandlinger er gjort for å helbrede eksem. Injeksjoner blitt i dag en av de mest favoritt fordi den kan helbrede fra innsiden av kroppen. Men vet du hvordan akkurat eksem etter injeksjon

injeksjon for eksem

smertefulle kløe for personer med eksem kan behandles med en injeksjon, en studie har funnet. Jaben nøytraliserer en protein i blodet som forårsaker lider hud å klø. Hud kløe i personer med eksem antas å være forårsaket av høye nivåer av et protein i blodet og huden kalt interleukin-31 (IL31).

Injeksjon inneholder et antistoff, CIM331, som binder seg til IL31 og nøytraliserer den. I en test på frivillige, pasienter enten mottatt injeksjoner av CIM331 eller placebo. I eksem pasientene, pasienter på 0.0003mg per kilo vekt økte med 24 prosent og de 3mg per kg forbedret med 33 prosent, sammenlignet med en ni prosent reduksjon i de gitt placebo.

Etter fire uker, selv vurdert kløe ble vurdert som 45 prosent og 50 prosent bedre gruppen CIM331, avhengig av dose, sammenlignet med 20 prosent i placebogruppen.

Tilsvarende i SOLO 2, 36 prosent av pasientene får ukentlige injeksjoner og 36 prosent av pasientene får injeksjoner annenhver uke viste lysning eller nær clearing av huden lesjoner, mens bare 8,5 prosent av pasienter som fikk placebo så denne effekten. Seksti-ni prosent av pasientene i denne rettssaken mottar ukentlige injeksjoner så noen forbedring, mens 67 prosent får et skudd hver to uker hadde forbedring og bare 31 prosent av placebogruppen forbedret.

Selskapet planlegger å presentere detaljerte resultater av på noen punkt i fremtiden, og vil sende en søknad til FDA senere i år, Zerhouni sa.

Men når injeksjon for å helbrede eksem, er det bedre å balanse med utenfor behandling. Fuktighetskrem er en av de beste måtene å behandle. Her, oppdager nytt håp for behandling for eksem lider som forskere protein bak den tørr og skjellete hud. Du får Revitol eksem her. Dette er daglige fuktighetskrem. Den kan helbrede eksem i 3 dager med regelmessig bruk to ganger om dagen. Så, er du interessert i å plukke alle fordelene med denne kremen? Hvorfor ikke? Få produktet her akkurat nå.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>