Eksem efter injektion: forskning och hitta en slutsats

Vad kommer att hända med eksem efter injektionen? Här kommer vi att undersöka effekterna av injektion för eksem. Är du nyfiken? Sluta läsa denna artikel.

Vad tycker du om behandling av eksem med injektioner? Många behandlingar görs för att läka eksem. Injektioner blivit numera en av de mest favorit eftersom det kan läka från insidan av kroppen. Men vet du hur exakt eksem efter injektion

injektion för eksem

smärtsam klåda för personer med eksem kan behandlas med en injektion, en studie har funnit. Jab neutraliserar ett protein i blodet som orsakar drabbade hud klia. Huden som klåda hos personer med eksem tros vara orsakad av höga nivåer av ett protein i blodet och i huden som kallas interleukin-31 (IL31).

Injektion innehåller en antikropp, CIM331, som binder till IL31 och neutraliserar den. I ett test på frivilliga försökspersoner fick patienterna antingen injektioner av CIM331 eller placebo. Hos patienterna som eksem, patienterna i 0,0003 mg per kilo vikt förbättrades med 24 procent och de på 3mg per kg förbättrades med 33 procent, jämfört med en minskning med nio procent hos dem som fick placebo.

Efter fyra veckor, självskattad klåda bedömdes som 45 procent och 50 procent bättre i gruppen CIM331, beroende på storleken på dosen, jämfört med 20 procent i placebogruppen.

Likaså i SOLO 2, 36 procent av patienterna att få veckovisa injektioner och 36 procent av patienterna att få injektioner varannan vecka visade clearing eller nära clearing av hudskador, medan bara 8,5 procent av patienterna som fick placebo såg denna effekt. Sextionio procent av patienterna i denna studie veckovisa injektioner såg viss förbättring, medan 67 procent som fick ett skott varannan vecka hade förbättring och bara 31 procent av gruppen som fick placebo förbättrades.

Planerar företaget att presentera detaljerade resultat av prövningar på några peka i framtiden och kommer att lämna in en ansökan till FDA senare i år, sade Zerhouni.

Dock vid tillämpning av injektion för att läka eksem, det är bättre att balans med utanför behandling. Mjukgörande kräm är en av de bästa sätten att behandla. Nytt hopp för behandling för eksem sjuka som forskare upptäcker här, protein bakom den torra och fjällande hud. Här kan du få Revitol eksem. Detta är daglig återfuktande kräm. Det kan läka eksem i 3 dagar med vanlig användning två gånger om dagen. Så, är du intresserad av för att plocka alla fördelar av denna kräm? Varför inte? Få produkten här just nu.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>