Effektiv skin rynke tiltak du kan gjøre hjemme

Gjør du trenger noen ideer for huden rynker rettsmidler? Vi er å hjelpe deg å finne de kraftige rettsmidlene for rynke hudproblemer.

Noen gå langt for å unngå å se i speilet når rynker begynner å multiplisere som de alder. Rynker er forårsaket av tynne, sagging huden. De vises spesielt på ansiktet, halsen, ryggen av hender, og toppen av underarmer. For å forhindre eller forsinke rynker, er her noen huden rynke rettsmidler som du kan bruke effektivt.

Med olivenolje

olivenolje er god massasjeolje for huden din. Det er en god kilde til antioksidanter, som vitamin A og E, som bekjemper hud-skadelige frie radikaler. Regelmessig masserer olivenolje på området berørte huden vil fukte, reparere og regenerere hudceller. Som olje trenger dypt inn i huden, det gir langvarig beskyttelse og holder den fuktig.

Spise mer fisk, spesielt laks

ikke bare er laks (sammen med andre kaldt vann fisk) en stor kilde til protein. En av byggesteinene i great hud er også en fantastisk kilde til en essensiell fettsyre kjent som omega-3. Essensielle fettsyrer bidrar nærer huden og holde den plumpe og ungdommelig, bidrar til å redusere rynker.

Ananas

Pineapple inneholder vitamin C, som er flott for huden, spesielt hvis du prøver å bli kvitt rynker. Bruke ananas massen på huden din. La den stå i 10 minutter og skyll grundig. Du kan også bruke ananas juice for å massere ansiktet. Gjør dette i en sirkelbevegelse. Det vil forbedre blodsirkulasjonen, tone huden din og fjerne rynker.

Ginger

Ginger fungerer som et utmerket anti-rynke middel på grunn av den høye antioksidantegenskaper innholdet. Videre hjelper hemme nedbryting av elastin, en av de viktigste årsakene til rynker og fine linjer. Bland en klype revet ingefær med en spiseskje med honning. Spise denne blandingen hver morgen. Du kan også drikke ingefær te to ganger daglig.

Eggehvite maske

blandes ett egg hvitt med en teskje av frisk sitronsaft og en halv teskje honning å høste antiseptiske og antibakterielle fordelene honning sammen med astringents i sitronsaft brukes til å bekjempe bakterier. De med fet hud vil dra nytte mest fra de kraftige ingrediensene i eggehviter. Det hjelper å stramme, tone, og krympe porene ved å redusere overflødig talg, ellers kjent som olje utskillelsen fra porene.

For å avhjelpe huden rynker, du kan også bruke kollagen tilskudd. Det beste produktet å ta er Hydrolysed kollagen. Dette tillegget er formulert betydelig og klinisk for å øke den feilfri hud, hudens elastisitet, ledd og andre. Du kan få dette spesielle produktet på dette nettstedet som offisielle distributør. Nå er din innsats for å avhjelpe perfekt med denne Hydrolysed kollagen.

Hydrolysed Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>