Eczeem na injectie: onderzoek en het vinden van een conclusie

Wat zal gebeuren tot eczeem na injectie? Hier zullen we onderzoeken de effecten van injectie voor eczema. Bent u nieuwsgierig? Klaar bent met het lezen van dit artikel.

Wat denkt u van het behandelen van eczema met injecties? Veel behandelingen worden gedaan om het eczeem te genezen. Injecties tegenwoordig uitgegroeid tot een van de meest favoriete ones omdat het van binnenkant van het lichaam genezen kan. Maar weet u hoe precies eczeem na injectie

injectie voor eczema

pijnlijke jeuk voor mensen met eczeem kunnen worden behandeld met een injectie, een studie heeft gevonden. De jab neutraliseert een eiwit in het bloed waardoor patiënten huid te jeuken. Huid jeuk bij mensen met eczeem wordt gedacht te worden veroorzaakt door hoge niveaus van een eiwit in het bloed en de huid Interleukine-31 (IL31) genoemd.

De injectie bevat een antilichaam, CIM331, die zich bindt aan IL31 en het neutraliseert. In een test op menselijke vrijwilligers, patiënten kregen ofwel injecties van CIM331 of een placebo. In de eczeem patiënten, patiënten op 0.0003mg per kilo gewicht verbeterd door 24 procent en die van 3mg per kg verbeterd met 33 procent, in vergelijking tot een vermindering van de negen procent in die van de placebo.

Na vier weken, de zelfbeoordeelde jeuk werd beoordeeld als 45 procent en 50 procent beter in de CIM331-groep, afhankelijk van de grootte van de dosis, vergeleken met 20 procent in de placebogroep.

Ook in SOLO 2, 36 procent van de patiënten krijgt wekelijkse injecties en 36 procent van de patiënten krijgen injecties om de twee weken toonde clearing of in de omgeving van ruimen van letsels van de huid, terwijl slechts 8,5 procent van de patiënten placebos ontvangen zag dit effect. Negenenzestig procent van de patiënten in deze proef ontvangen wekelijkse injecties zag enige verbetering, terwijl 67 procent ontvangen een schot elke twee weken verbetering en slechts 31 procent van de placebogroep verbeterd had.

Het bedrijf plannen om gedetailleerde resultaten van de proeven op een aantal in de toekomst, en zal een aanvraag indienen bij de FDA later dit jaar, zei Zerhouni.

Bij de toepassing van injectie te genezen Eczeem, het is echter beter om evenwicht met buiten behandeling. Hydraterende crème is een van de beste manieren om te behandelen. Nieuwe hoop voor behandeling voor eczeem patiënten als wetenschappers ontdekt hier, eiwit achter de droge en schilferige huid. U kunt hier Revitol eczeem krijgen. Dit is dagelijkse hydraterende crème. Het kan genezen Eczeem in 3 dagen met regelmatig gebruik twee keer per dag. Dus, bent u geïnteresseerd om te plukken van alle voordelen van deze crème? Waarom niet? Krijgt het product hier zojuist.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>