Eczeem huid op nek: conditie en behandeling die u moet weten

Met eczeem huid op de hals alleen niet ongemakkelijk maakt maar ook vervelend. Nu, moet u weten hoe te genezen Eczeem specifiek op de hals.

Eczeem is heel gebruikelijk. In feite, hebben meer dan 30 miljoen Amerikanen één of andere vorm van eczeem als voorwaarde dat ervoor zorgt dat de huid te worden rode, jeukende, droge en schilferige. Getroffen gebieden staan meestal zeer droge, verdikte, of schilferige. Bij lichte huid mensen, kunnen deze gebieden aanvankelijk weergegeven roodachtig en vervolgens verkleuren en worden bruin. Onder donkerder gekleurde mensen, kan eczeem beïnvloeden pigmentatie, het getroffen gebied lichter of donkerder maken.

Hoe is eczeem op nek

Wanneer allergenen in kleding of beddengoed aanwezig zijn, ze kunnen van invloed zijn op de nek en een jeukende huiduitslag veroorzaken. Volgens Medline Plus, een dienst van de National Institutes of Health, omvatten gemeenschappelijke allergieën waardoor nek huiduitslag zepen en detergenten die zijn gebruikt in de Wasserij. Milde allergische reacties verdwijnen meestal binnen dagen. Ze zijn door Wasserij wasmiddel merken wijzigen of met behulp van een andere zeep verhinderd. Noodhulp moet worden gehouden wanneer de uitslag van de nek wordt begeleid door moeite met ademhalen.

Eigenlijk, ongeacht welk deel van de huid wordt beïnvloed, eczeem is meestal jeukende. Soms zal de jeuk beginnen voordat de uitslag verschijnt, maar als dat zo is, de uitslag meestal op het gezicht, achterkant van de knieën, polsen, handen of voeten verschijnt. Het kan ook van invloed op andere terreinen. Echter wanneer eczeem je nek aanvallen, moet het behandeld worden goed en sterk.

Hoe te behandelen

Als u merkt dat een rode, jeukende gebied rond je nek, u wellicht een uitslag. Je hebt van eczeem op je nek kan leiden. Met behulp van huismiddeltjes zal helpen voorkomen dat u krassen op de jeukende gebied rond de hals, waardoor de uitslag van de minder merkbaar.

Eerst is het dragen van kleding van katoen en andere natuurlijke vezels zoals 100 procent katoen kleding. Het is zacht. Echter, het zal niet irriteren de huid zoals wol of polyester. Draag kleding die losse montage rond de nek om te voorkomen dat de stof uw huid irriteren.

Je nek met antibacteriële zeep tweemaal daags te helderen eventuele bacteriën, die de peroxide niet krijgt schoon. Schone huid zal sneller dan vuile huid genezen. U kunt ook een laag van 1% hydrocortison crème op de uitslag wrijven. Dit vermindert de zwelling en ruimen de hobbels sneller.

, Kunt u zuiveringszout comprimeren. Een kompres baking soda is een alternatief voor een koud waterbad. Als u wilt toepassen, geniet een washandje in een kopje koud water en een theelepel baking soda. Wringen uit het washandje en gelden rechtstreeks aan de nek om te helpen verlichten van de jeuk. Opnieuw indien nodig.

Naast het gebruik van de home remedies voor eczeem, kunt u de balans met de crème. Het kiezen van een goede vochtinbrengende crème te genezen Eczeem op de hals is belangrijk. Het kan niet de eczeem verergeren. We introduceren Revitol eczeem crème. Deze vertrouwde dagelijkse hydraterende crème kan voorkomen en behandelen van eczeem zeer goed en effectief. Het is ook van cruciaal belang vinden van het oorspronkelijke product. Daarom is het raadzaam je Revitol eczeem op deze officiële verdeler.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>