Eczeem crème met steroïden: hoe ze werken en profiteren

Moisturizing is een van de meest effectieve behandelingen voor eczema. Echter hoe gaat hydraterende crème met steroïden eczeem?

Moisturizer crème voor eczeem is alleen in staat om te controleren de mildste vormen van eczeem wanneer gebruikt op haar eigen. Deze termijn geldt? Topische steroïden zijn de meest aanbevolen behandeling van eczeem. Maar ze alleen tijdelijke verlichting en zijn gevaarlijk. Omdat topische steroïden schade aan de huid toebrengen kunnen, is het gebruik ervan beperkt tot minder dan een week. Wat maakt steroïde crèmes echter zo gevaarlijk dat ze alleen kunnen worden gebruikt voor een paar dagen? Orale corticosteroïden beter zijn? Wat is de andere alternatieve geneesmiddelen op recept gebruikt voor eczema? Hieronder leest u waarom steroïde crèmes zijn slecht voor je huid en wat u kunt doen om te genezen uw eczeem veilig.

Wat zijn topische steroïden en hoe werken ze

topische steroïden zijn crèmes, zalven en lotions, waarin steroïde medicijnen. Topische steroïden werken door het verminderen van ontstekingen in de huid. Ze worden gebruikt voor verschillende huidaandoeningen zoals eczeem. (Steroïde medicijnen die de ontsteking verminderen worden soms corticosteroïden genoemd. Ze zijn zeer verschillend van de anabole steroïden, die door sommige bodybuilders en atleten worden gebruikt.)

Inzicht in hoe de behandeling van eczeem met topische steroïden

een van de meest voorgeschreven medicatie voor eczeem zijn topische corticosteroïden, die kunnen verlichten de roodheid en verminderen ontsteking en jeuk zodat uw huid beginnen kan om te genezen. Steroïden zijn natuurlijk voorkomende stoffen die ons lichaam maken om te reguleren groei en immune functie. Er zijn veel verschillende soorten steroïden met inbegrip van: anabole steroïden zoals testosteron (geproduceerd in de testikels); vrouwelijke hormonen zoals oestrogeen (geproduceerd in de eierstokken) en corticosteroïden zoals cortisol (in de bijnieren geproduceerd).

Dit laatste type corticosteroïden hebben gebruikt voor meer dan 50 jaar in actuele medicatie (toegepast op de huid) voor de behandeling van allerlei inflammatoire huidaandoeningen zoals eczeem. Ze zijn nog steeds een van de meest effectieve behandelingen beschikbaar. Bovendien, indien goed gebruikt, kan enorm helpen om eczeem symptomen onder controle en gezondheid van de huid te herstellen.

Bijwerkingen

als een allergeen, zowel actuele als Orale corticosteroïden kunnen leiden tot onmiddellijke en uitgestelde overgevoeligheidsreacties.

Naast het gevaar voor rebound allergieën, voorkomende bijwerkingen geassocieerd met topische steroïden houden brandende en stekende sensaties in de eerste paar dagen van gebruik, de steroïde dunner worden van de huid, permanente striae en abnormale haargroei in de gebieden regelmatig voorzien.

Ten slotte topische steroïden kunnen leiden tot een aandoening bekend als cutane verslaving. Deze voorwaarde veroorzaakt jeuk en lelijk laesies maar geen ontsteking.

Om te begeleiden met behulp van de room met steroïden, kunt u een andere vochtinbrengende crème dat veilig gebruik. Dat is het Revitol eczeem. De eerste redenen voor het nemen van deze crème zijn dat dit klinisch is gemaakt met tests van de dermatoloog. Natuurlijk, hebben veel mensen bewezen dat de effectiviteit van deze crème. De voordelen van het nemen van deze crème zijn één van hen genezing op 3 dagen. Dus, wilt u deze aanbevolen crème gebruiken? Natuurlijk, is deze Revitol eczeem de beste aanbeveling.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>