Dingen die je voor de behandeling van psoriasis tussen de vingers doen kunt

Wat denk je van psoriasis tussen vingers? Hier laten we u de meest aanbevolen behandeling voor psoriasis tussen vingers zo spoedig mogelijk.

Hebt u een acute psoriasis flare-up op uw handen of voeten, raadpleeg dan uw arts ASAP. Hij zal samen met u tot u vindt iets dat helpt. Psoriasis op deze gebieden is het meest waarschijnlijk om te verschijnen op de handpalmen en voetzolen. Dit heet palmair-plantaire psoriasis. Echter, het kan ook worden weergegeven op de toppen van je voeten, rug van uw handen en vingers en nagels. Wanneer u psoriasis op uw vingers hebt, moet u om de eerder medicijnen omdat vingers hebben een grote functie werkt dagelijkse activiteit.

Waarom zou psoriasis op vingers?

Er zijn sommige details van psoriasis op vingers. Psoriasis kan beïnvloeden nagels en teennagels, veroorzaakt putjes, abnormale nagel groei en verkleuring. Psoriatische nagels kunnen worden, los en gescheiden van het nagelbed (onycholysis). Ernstige gevallen kan de nagel af te brokkelen.

In dit geval erytroderme psoriasis treedt op wanneer de uitslag zeer wijdverspreid en van een van de andere typen ontwikkelen kan. Nagels en teennagels ondervinden in de meeste mensen op een bepaald punt in de tijd. Hierbij kan putjes in de nagels of wijzigingen in kleur van de nagel. Psoriasis op de handen en voeten kan leiden tot kraken, blaren, en zwelling. Verschillende behandelingen kunnen helpen psoriasis op deze gebieden. Een paar veranderingen in levensstijl kunnen ook het ongemak van hand, voeten verlichten en nagel psoriasis.

ASAP behandeling voor psoriasis op vingers

eerst is hidratatie uw huid van de psoriasis. De behandeling moisturizers, milde zeep, en zeep plaatsvervangers. In dit geval kan uw arts aanbevelen koolteer producten. Ze zijn net als crèmes, gels, of zalven, trage groei van de huid te verzachten jeukende, ontstoken, of schilferige huid. Daarnaast moet het ook salicylzuur, een peeling agent die verzacht of vermindert dikke schalen, corticosteroïden, vaak crèmes en zalven.

Traditionele plaatselijke behandeling van psoriasis palm en tong omvat teer, salicylzuur en corticosteroïden. Combinaties van deze drie agenten kunnen werken beter dan met behulp van elk individueel.

Calcipotriene kan ook effectief de behandeling van psoriasis op handen en voeten. Katoenen handschoenen dragen zodat het medicijn niet op sites van de gevoelige huid, zoals het gezicht of de huid plooien krijgt. Een regime afwisselend calcipotriene en krachtige topische corticosteroïden kan nuttig zijn.

Beste crème voor psoriasis op vinger

de room moet worden gebruikt voor de behandeling van psoriasis op vingers is hetzelfde. We raden u aan het krijgen van Revitol Dermasis. Deze crème is een moisturizer crème wordt gebruikt voor genezing en preventie proces. U kunt deze crème product vanwege de ingrediënten en de voordelen van deze Revitol Dermasis. Laten we controleren nu, de exacte manier van behandelen van psoriasis op de vingers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>